Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 5 MBA Programmer i Organisasjonsforvaltning 2023

5 MBA Programmer i Organisasjonsforvaltning 2023

overview

En Master of Business Administration er en grad tildelt til personer som fullfører et program som fokuserer på å lære dem mer om ins og outs av næringslivet. Personer pleier å forfølge en MBA for å utvide sine karrieremuligheter og inntektspotensial.

Hva er en MBA i organisasjonsledelse? Målet med dette programmet er å utstyre kandidater med ledelse og organisatoriske ferdigheter de trenger for å administrere en lukrativ organisasjon av enhver størrelse. Instruktører kan søke å utvide studentenes kunnskaper om organisatorisk fortreffelighet gjennom et tverrfaglig perspektiv. Kursene kan fokusere på å fremme beslutningskapasiteten til studenter og øke deres evne til å løse komplekse problemer.

Nyutdannede fra dette programmet har en tendens til å ha mange ønskelige ferdigheter og egenskaper, inkludert evnen til å tenke kritisk og analytisk og evnen til å lede med autoritet. Disse egenskapene kan tjene dem godt i alle felt eller posisjoner. Enkeltpersoner kan også gå unna forberedt på å svare på utfordringer fra den globale markedsplassen.

Hvor mye en student kan forvente å betale for å forfølge en mastergrad i bedriftsøkonomi, avhenger alt. Plassering, varigheten av programmet og modusen der han eller hun mottar sin utdannelse, påvirker alle de endelige kostnadene.

En grad i organisatorisk ledelse kan åpne mange dører for kandidater. Mange bransjer og organisasjoner kan dra nytte av noen med de riktige ferdighetene og egenskapene. Noen stillinger kandidater kan se frem til å forfølge inkluderer senior organisasjonsutvikling konsulent, intern kommunikasjon strateg, talent oppkjøp konsulent, organisasjonsdesign og utvikling konsulent, digital prosjektleder og intelligens spesialist.

Mange akademiske institusjoner tilbyr en MBA i organisatorisk ledelse, men hvor en elev til slutt ender avhenger av hans eller hennes plassering og fleksibilitet. Hvis en student har andre forpliktelser, kan nettbaserte kurs være det mest praktiske alternativet. For å lære mer, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

read_more

filters

 • MBA
 • Ledelse
 • Organisasjonsforvaltning
fields_of_study
 • Ledelse (5)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format