Keystone logo

1 MBA Programmer i Operativ ledelse 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
 • Ledelse
 • Operativ ledelse
Studieretninger
 • Ledelse (1)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular study format

  Popular education type

  Popular locations

  MBA Programmer i Operativ ledelse

  En MBA er også kjent som en Master of Business Administration. Studenter å skaffe denne post-graduate degree studere business management-relaterte fag. En mastergrad kan hjelpe kandidater starte en ny karriere eller forskudd i deres nåværende felt.

  Hva er en MBA i Operational Management? Graden er utviklet for å hjelpe elevene å ta en ledende rolle i det moderne forretningsmiljø. Programdeltakere utvider sin kunnskapsbase av emner som logistikk, prosjektledelse, supply chain management, operativsystemstyring, analyse av operasjonsstrategier og produksjonsplanlegging og -kontroll. Læreplanen kan inkludere kurs som prosessengasjement, budsjettstyring og strategisk planlegging. Læringsmiljøet kan bestå av å fullføre praktiske prosjekter, spille simuleringsspill, delta i forretningshendelser og besøke selskaper. Deltakerne kan velge en konsentrasjon på områder som logistikk og forsyningskjeden.

  Studenter som tjener en Master of Business Administration i Operational Management kan ofte finpusse sine problemløsende og multitasking ferdigheter, som er viktig for å blomstre i en stadig skiftende næringsliv. I tillegg kan deres tidshåndteringsevner også hjelpe dem til å bli mer produktive i sitt personlige liv.

  Kostnaden for en MBA i Operational Management varierer fra en institusjon til den neste. Fremtidsstudenter bør evaluere hver skole basert på deres faglige og personlige mål.

  En MBA i Operational Management kan åpne dørene for nye karrierer og høyere inntjeningspotensial. Bransjer over hele verden ser etter disse ekspertene for å bidra til å øke effektiviteten og forbli konkurransedyktige. Karrieremulighetene kan omfatte industriell produksjonsleder, driftsleder, lagerstyringsleder, direktør for drift og ledelseskonsulent. I dette konkurransedyktige feltet har personer med en mastergrad generelt en fordel over arbeidssøkere med bachelorgrad.

  Internettbaserte klasser gir studentene mulighet til å tjene en Master of Business Administration i Operational Management fra hvor som helst i verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.