Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 15 MBA Programmer i Markedsføringsledelse 2023

15 MBA Programmer i Markedsføringsledelse 2023

Oversikt

En rettskraftig og effektiv markedsføring plan er avgjørende for enhver bedrift 'suksess, uavhengig av bransje det er i. Men, suksessen til enhver markedsføringskampanje er avhengig av de som styrer det. En MBA i Marketing Management utstyrer de som er interessert i markedsføring feltet med den kompetansen som trengs for å håndtere komplekse markedsføringskampanjer.

De som ønsker å forfølge en karriere innen markedsføring ofte lurer på, "Hva er en MBA i markedsføring Management?" Denne avanserte grad forbereder studentene til å forstå de ulike faktorene som påvirker markedene og gir dem med den kunnskapen som trengs for å formulere forretningsstrategier som vil tilfredsstille markedsføring og salgsbehov. Studenter i dette programmet kan forvente å ta en rekke forskjellige klasser som kan omfatte markedsundersøkelser, forbrukeratferd, nye forretningsforetak, kunderelasjoner, og markedskommunikasjon.

Mange studenter som er interessert i en MBA i Marketing Management allerede vet hva det grunnleggende av en effektiv markedsføringskampanje omfatter. Men, en avansert grad i markedsføring gir studenter med en ekstra kant i sitt felt som kan tillate dem å avansere i sin karriere raskt og opprettholde suksess på hva prosjektene de jobber med.

De som spør, "Hva er en MBA i markedsføring Management?" Er generelt interessert i hvor mye anskaffe denne graden kan koste. Potensielle studenter bør være klar over at kostnadene for disse programmene varierer fra institusjonen, plassering og typer kurs som tilbys.

Nyutdannede av dette programmet kan få en karriere i en rekke ulike markedsførings-relaterte felt. Jobber kan være tilgjengelig i teknologi, detaljhandel, media, og hendelsen planlegging bransjer.Noen av de vanligste karrierer for de med denne graden omfatter markedssjefer, reklame ledere, markedsundersøkelser analytikere, og PR-spesialister.

&nbsp

Mange markedsføring lederprogrammer kan være tilgjengelige for interesserte studenter på nettet. Denne type program kan være gunstig for dem som trenger en fleksibel timeplan eller bor i et avsidesliggende sted. Søk etter ditt program under og ta kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjema.

Les mer

Filtre

  • MBA
  • Markedsføringsstudier
  • Markedsføringsstudier
  • Markedsføringsledelse
Studieretninger
  • Markedsføringsstudier (15)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat