Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 28 MBA Programmer i Markedsføringsstudier i USA 2023

28 MBA Programmer i Markedsføringsstudier i USA 2023

Oversikt

Markedsføring sammenkoblinger forskning, merkevareannonsering, produktutvikling, PR og fokuserte strategier på en gang, og dermed bli et viktig område for mange selskaper over hele verden. Ta en MBA i markedsføring i USA vil gi deg ferdigheter og kunnskap som kreves for å anta lederstillinger i markedsføring på tvers av et bredt spekter av bransjer.

Studenter av MBA i markedsføring program i USA vil først få en grundig bakgrunn i forskning, markedsføring, strategi og forbrukeratferd. Hovedfokus er imidlertid på forståelse markedsføring i dagens globale verden. MBA i markedsføring i USA vil derfor lære deg alt om internasjonal markedsføring, beslutningsprosessene som går med markedsføring av produkter i utlandet og de ​​politiske, økonomiske og kulturelle aspekter som påvirker den internasjonale markedsføringen prosessen.Alt dette i lokalene til noen av verdens beste universiteter.

Hvis du ønsker å få en prestisjetung grad som vil åpne en verden av muligheter for deg, gjelder for en MBA i markedsføring i USA. Se på alternativene nedenfor for å finne den beste!

Les mer

Filtre

  • MBA
  • USA
  • Markedsføringsstudier
Studieretninger
  • Markedsføringsstudier (28)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat