Keystone logo

7 MBA Programmer i Ledelse Forvaltning innen moteindustrien 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
 • Ledelse
 • Forvaltning innen moteindustrien
Studieretninger
 • Ledelse (7)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  MBA Programmer i Ledelse Forvaltning innen moteindustrien

  En MBA er en Master of Business Administration. Det er neste trinn i utdanningen din når du har fullført en bachelorgrad. Det tar vanligvis omtrent to års heltidsstudium å fullføre, men mange studieprogrammer er strukturert som deltid for å tillate deg å jobbe mens du forfølger din grad.

  Hva er en MBA i Fashion Management? Moteverdenen er en del kreativitet og en del virksomhet. Ledelsens fasett av denne bransjen krever en grundig forståelse av begge sider. Å skaffe en MBA i Fashion Management vil trolig gi deg verktøyene som kreves for å håndtere kjøp og salg i moteverdenen, samt de som trengs for å håndtere organisasjonsdynamikk, kommunikasjon, virtuelt salg og service, tekstiler og mer.

  Fordelene ved et slikt program er sannsynlig å hjelpe både i din karriere og i ditt daglige liv. Det kan hende du oppdager at du lærer ferdigheter som merkevarehåndtering, organisering og budsjettering.

  En MBA i Fashion Management vil variere i kostnad, med faktorer som plassering og skole påvirker den totale utgiften. Din valgfri skole kan gi deg mer informasjon om kostnaden av programmet, så nå ut til budsjettkontoret.

  Karriere i mote dekker et bredt spekter. Du kan velge å jobbe direkte for et motemerke som en avdelingsleder, som bidrar til å håndtere innflytelse og innflytelse på bransjen. Alternativt kan du velge å jobbe som forfatter eller redaktør for en publikasjon som dekker bransjen, for eksempel et magasin eller et nettsted som er viet til mote. Det er også stillinger i nærstående næringer som tekstiler og detaljhandel, som markedsførings- eller driftsleder. Lærere og treningspersonell er også en sentral del av moteverdenen, og du finner kanskje at din grad åpner disse dørene for deg.

  Skoler rundt om i verden gjør deres MBA i Fashion Management tilgjengelig både på campus og online. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.