Keystone logo

7 MBA Programmer i Kuwait for 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
Studieretninger
  • Administrasjon (1)
  • Arkitektur (0)Biovitenskap (0)
  • Forretningsstudier (3)
  • Bygg- og anleggsnæring (0)Bærekraftighetsstudier (0)Designfag (0)Energi (0)Generelle studier (0)
  • Helsefag (3)
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MBA Programmer i Kuwait

Kuwait er attraktivt for mange internasjonale studenter for den høye kvaliteten på utdanning og utmerkede fasiliteter. Studenter forfølge en MBA i Kuwait vil dra nytte av top-notch akademikere undervist av den kjente fakultetet, mens å være i et land med rik kultur og dra nytte av den lokale severdigheter og sjøaktiviteter. En MBA i Kuwait kan være en flott start på en karriere i regionen eller globalt.

MBA i Kuwait programmer gi studentene en helhetlig utdanning som hjelper dem å få den kritiske og strategisk tenkning ferdigheter som er nødvendige for å administrere i et stadig skiftende globale forretningsmiljø. Gjennom kurs som fokuserer på temaer som markedsføring, regnskap, ledelse, økonomi, menneskelige ressurser, og etikk, MBA i Kuwait studentene lære den praktiske anvendelsen av virksomheten teori til praksis. Det er mange alternativer for en MBA i Kuwait, inkludert deltid, heltid, og online undersøkelser.

Hvis du vil vite mer om mulighetene for en MBA i Kuwait, bla gjennom programmene nedenfor og du kan finne den utdanning som vil hjelpe deg å oppfylle dine personlige og profesjonelle mål!