Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 6 MBA Programmer i Jordbruksindustri 2023

6 MBA Programmer i Jordbruksindustri 2023

Oversikt

En MBA er en mastergrad i bedriftsøkonomi. Det er en postgraduate profesjonell grad som hjelper deg med å få avanserte forretningsmessige ferdigheter. Du kan bli pålagt å ta GRE eller GMAT eksamen for å kvalifisere seg for oppføring.

Hva er en MBA i agribusiness? Agribusiness er en spesialisering innenfor rammen av en MBA. Det er et postgraduate program designet for å trene fremtidige mid- og øverste ledere i nærings- og næringsmiddelindustrien. Som student kan du studere ledelsesproblemer bønder, prosessorer, matforhandlere og merkede forbruksvarerprodusenter står overfor. Grad programmet er egnet for personer interessert i agribusiness industrien, samt fremtidige konsulenter og investeringsbankfolk. Du kan finne deg selv å ta kurs som ledelsesøkonomi, avansert agribusiness management, kvantitativ analyse for forretningsbeslutninger og global matforsyningskjeden.

Ved uteksaminering med en agribusiness grad, vil du sannsynligvis være mer flink til å lære gjennom selvtillit. Dette gir deg muligheten til å tilpasse og få nye ferdigheter og kunnskaper på egen hånd. Du kan også utvikle ferdigheter i kontorprogrammer som gjør deg svært verdifull i mange kontorstillinger. Mange kandidater utvikler også en evne til å kommunisere mer effektivt.

Det er mange forskjellige skoler du kan delta på å skaffe en MBA i agribusiness, så kostnadene for å fullføre programmet vil variere. Kontakt noen skole du er interessert i for ytterligere detaljer om kostnader.

Som agribusiness student undersøker du områder for produksjon, markedsføring og handel knyttet til landbruk, så du kan være godt egnet til å jobbe som agribusiness marketing manager, landbruksprodukter forskning analytiker, mel mill manager eller korn merchandiser. Du kan kanskje utvikle en langsiktig karriere i en rekke ledelsesroller i landbruksindustrien.

Å studere gjennom et online gradprogram kan være en god ide hvis du vil tjene en MBA i agribusiness, men har en opptatt tidsplan. Du kan gå til skoler over hele verden uten å forlate hjemmet. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

 • MBA
 • Forretningsstudier
 • Jordbruksindustri
Studieretninger
 • Forretningsstudier (6)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat