Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 8 MBA Programmer i Internasjonale relasjoner 2024

8 MBA Programmer i Internasjonale relasjoner 2024

Oversikt

Personer som er interessert i internasjonal virksomhet kan også være interessert i å tjene en MBA i International Relations. Samtidig tjene sine grad, kan elevene har mulighet til å ta spesielle valgfag som er spesifikke for sine karrieremål, som for eksempel å lære mer om språket og kulturen i landet de er interessert i å jobbe i.

Hva er en MBA i International Relations? En internasjonal mastergrad program er utformet for å forberede studentene til å bli internasjonale ledere som klarer å navigere internasjonale PR også. Studentene vil mer enn sannsynlig ta kurs relatert til virksomheten fundamenter, ledelse og bedriftsmiljøer. Noen programmer også fokusere på folkeretten, menneskerettigheter og internasjonal politisk økonomi. Å ha riktig flerkulturelt og internasjonalt point-of-view er nøkkelen til å lykkes i det moderne næringslivet.

En av de beste tingene med å tjene en internasjonale relasjoner MBA er å kunne fremme karrieren din. Forretningsmenn og kvinner kan reise utenlands med tillit og kunnskap om hvordan en viss lands næringslivet fungerer. Dette bestemte MBA kan også hjelpe internasjonale forretningsmenn og kvinner fremme sine forretningsmessige ambisjoner og karrieremål.

Kostnaden for en person å tjene sin mastergrad vil være mest avhengig av hvilket land de er utdannet, så vel som den skolen der de bestemmer seg for å tjene sine grad. Det er også det faktum at det vil mer enn sannsynlig koste mer jo lenger studenten er registrert i programmet.

Når en student har tjent sine internasjonale forbindelser grad, er det fullt mulig for dem å finne arbeid i ledelse, administrasjon, og globale selskaper som deltar i internasjonale markeder. Ikke bare det, men elevene kan også være i stand til å finne muligheter i ideelle organisasjoner, offentlige etater, og banktjenester.

&nbsp

Uansett hvor du er, sjansene er gode for at det er en MBA-program for deg å søke, selv om det er online. En av de store ting om online grad programmer er at de kan være mer rimelig i forhold til on-campus programmer. Søk etter ditt program under og ta kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjema.

Les mer

Filtre

  • MBA
  • Samfunnsvitenskap
  • Internasjonale relasjoner
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (8)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat