Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 120 MBA Programmer i Internasjonal forretningsadministrasjon 2023

120 MBA Programmer i Internasjonal forretningsadministrasjon 2023

Oversikt

En Master of Business Administration er en høyere grad tjent av studenter som har vist en mestring av business studier. Denne typen grad er en av de mest populære og bemerkelsesverdige rundt om i verden. Dette avanserte akademiske programmet tar ofte to eller tre år å fullføre.

Hva er en MBA i International Business Administration? Studien av virksomheten og måten selskapene kan operere over hele verden er det som gjør dette faget unikt fra andre MBA-programmer. Dette feltet utforsker ofte næringsliv og økonomi med vekt på globale relasjoner på et mer intensivt nivå enn en lavere grad. Kurs i denne typen program kan omfatte human resource management, policy making, drift ledelse, etikk, markedsføring og organisering.

Studenter som studerer på dette faglige nivået kan få en rekke fordelaktige egenskaper som kan brukes i personlige og faglige miljøer, inkludert sterke forhandlings- og kommunikasjonsevner. Disse studentene evaluerer ofte data- og forretningspolitikk, som kan hjelpe dem med å finpusse imponerende analytiske ferdigheter også.

Kostnaden for å tjene en MBA er ofte avhengig av en rekke faktorer. Programmer med mer påkrevde kurs koster vanligvis mer enn kortere programmer, selv om type universitet eller sted på skolen kan øke eller senke den samlede undervisningen. Fremtidsstudenter bør undersøke og sammenligne kostnadene ved ulike programmer for å ta en informert beslutning.

Karriere i internasjonal forretningsadministrasjon er mange og kan spenne en rekke bransjer. Nyutdannede med en MBA blir ofte lettere ansatt i lederstillinger over andre med bare en lavere grad. Mange nyutdannede har gått på jobb som økonomer, finansanalytikere, markedsførere, menneskelige ressursforvaltere, handelsspesialister, meglere og PR-spesialister.

Hvis du vurderer studiemuligheter for å få en grad i internasjonal virksomhet, kan du utforske de mange mulighetene rundt om i verden. Mange skoler tilbyr studie-utlandet programmer eller har online kurs, slik at du kan studere hjemmefra. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • MBA
  • Forretningsstudier
  • Forretningsledelse
  • Internasjonal forretningsadministrasjon
Studieretninger
  • Forretningsstudier (120)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat