Keystone logo

18 MBA Programmer i Forretningsstudier Internasjonal forretning i USA for 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • USA
  • Forretningsstudier
  • Internasjonal forretning
Studieretninger
  • Forretningsstudier (18)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

MBA Programmer i Forretningsstudier Internasjonal forretning

Volumet av internasjonal handel og næringsliv har vært økende massivt, sammen med bevegelse av ideer og penger som reiser raskere og raskere takket være globaliseringen. USA spiller en nøkkelrolle i dette raskt voksende virksomhet verden. Ta en MBA i International Business i USA vil derfor gjøre deg i stand til å lære det beste fra de beste og samtidig gi deg kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å lykkes i dagens utfordrende global verden.

En MBA i International Business i USA tar de essensielle virksomheten grunnleggende sammen med internasjonale ledelsesmessige problemstillinger. Studentene først får solid bakgrunn i forretningsstrategi, økonomi, finans, organisatorisk analyse, ledelse eller markedsføring.De da får sjansen til å fokusere sin interesse på sine foretrukne områder som utenlandske investeringer, internasjonal markedsføring eller virkningen av globaliseringen. En MBA i International Business i USA er en prestisjefylt grad som er anerkjent over hele verden og ettertraktet av kjente internasjonale selskaper.

Hvis du ønsker å øke din karriere samtidig som de har en verden av muligheter åpnet for deg, gjelder for en MBA i International Business i USA. Se på alternativene nedenfor og finn den du liker best!