Keystone logo

23 MBA Programmer i Internasjonal bedriftsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Forretningsstudier
  • Forretningsledelse
  • Internasjonal bedriftsledelse
Studieretninger
  • Forretningsstudier (23)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MBA Programmer i Internasjonal bedriftsledelse

Å jobbe med en Master i Business Administration (MBA) grad er et godt valg for enkeltpersoner som ønsker å spore sin karriere mot en executive stilling. Med en MBA i hånd, kan kandidater bevise at de har fullført de nødvendige kursene for å bli ansett eksperter i virksomhetsområdet og fortjener lederstillinger.

Hva er en MBA i International Business Management? Det er en grad som forbereder nyutdannede til å lykkes i den globale økonomien. Etter hvert som flere bedrifter utvides globalt, vil de mest verdifulle medarbeidere være de som forstår hvordan man skal håndtere ressurser og forretningsaktiviteter på tvers av kulturer. MBA i International Business Management kombinerer en tradisjonell MBA læreplan hvor programdeltakere kombinerer neste nivå trening på business, ledelse og økonomi med studiet av kulturer og språk.

Studenter som forfølge en MBA i International Business Management har mulighet til å skjerpe sine ledelse og strategisk tenkning ferdigheter mens du lærer hvordan virksomheten foregår på tvers av kulturer. De lar programmet være klart for å håndtere utfordringene som multinasjonale selskaper står overfor regelmessig. Som et resultat kan kandidater være i høy etterspørsel og kunne styre høyere lønn.

Kostnaden for å oppnå en MBA i International Business Management vil variere avhengig av dine behov, valg av program og institusjonen selv. Fremtidsstudenter bør vurdere alle muligheter og grundig undersøke mulige institusjoner før de tar en endelig beslutning.

Nyutdannede med en MBA i International Business Management er ofte forberedt på å tjene som ledere i en rekke innstillinger. Roller som ledelseskonsulenter, forretningsutviklingsledere, produktansvarlige og sjefsansvarlige har alle landet sport for nyutdannede. Den strategiske ledelsen og tverrkulturelle lederegenskaper oppnådd i løpet av disse programmene hjelper kandidater til å lykkes i hvilken rolle de velger.

MBA i International Business Management programmer tilbys på universiteter og høgskoler rundt om i verden. Kursene er tilgjengelige for heltids- og deltidsstudenter, og det finnes muligheter for de som ønsker å delta i klasser i person mot de som foretrekker en virtuell innstilling. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.