Keystone logo

31 MBA Programmer i Innovasjon 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
 • Forretningsstudier
 • Innovasjon
Studieretninger
 • Forretningsstudier (31)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  MBA Programmer i Innovasjon

  Hvis du anser deg selv for å ha en gründer sinn og er alltid tenker på innovative ideer, så du kan finne verdi i å tjene en MBA i innovasjon. Studentene skal få de verktøyene som de trenger for å bringe sine forretningsideer til liv og sette dem inn i handlingen. Selv personer som allerede er i næringslivet kan finne verdi i å tjene en mastergrad i innovasjon.

  Hva er en MBA i innovasjon? En MBA i Innovasjon programmet er utformet for ikke bare å hjelpe enkeltpersoner utføre en grunnleggende arbeid funksjon, men å bringe nye og revolusjonerende ideer til bordet. Ikke bare det, men elevene bør også være i stand til å utvikle lederegenskaper og lære hvordan du kan ta bedre forretningsbeslutninger mens de tjene sine grad. Andre ferdigheter som elevene kan lære mer om inkluderer etiske beslutninger, kreativitet, samarbeid, kommunikasjon, og emosjonell intelligens.

  Bevæpnet med en mastergrad, enkeltpersoner er bedre rustet til å skape ny teknologi og slå sine forretnings drømmer til en virkelighet. De som allerede jobber i næringslivet kan ha utdanning og innsikt som de trenger for å fremme sin karriere til neste nivå. Avhengig av programmet, kan studentene også lære mer om entreprenørskap.

  Kostnaden for en innovasjons mastergrad program kan variere fra land til land. Det er også det faktum at enkelte programmer vil enten bli dyrere eller billigere avhengig av hvor studenten velger å tjene sine grad. Elevene kan også finne at det er billigere for dem å melde deg på enten en heltids-eller akselerert program.

  Etter å tjene en MBA i innovasjon, vil studentene mer enn sannsynlig være i stand til å flytte opp corporate ladder. Det er ikke uvanlig å høre om studenter går videre til å bli konserndirektører, faste ledere og administrerende direktører.Avhengig av programmet, kan studentene også være i stand til å ta forretningsmessige forbindelser gjennom programmet som de kan bruke for sine ønskede karriere banen.

  Innovasjon masterprogrammer er tilgjengelig på nettet i en rekke land, og er for studenter som kanskje bor på steder der de ikke har tilgang til fysiske fasiliteter. Du kan også oppleve at en online program er en bedre passform for tidsplanen. Søk etter ditt program under og ta kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjema.