Keystone logo

24 MBA Programmer i Sport og treningsstudier Idrettsvirksomhet 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Sport og treningsstudier
  • Idrettsvirksomhet
Studieretninger
  • Sport og treningsstudier (24)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MBA Programmer i Sport og treningsstudier Idrettsvirksomhet

En Master of Business Administration er en høyere grad tjent av studenter i jakten på en avansert utdanning innen virksomheten. Denne typen mastergrad er en av de mest anerkjente grader i verden, og mange studenter med en MBA sikker tilsyn, lukrative stillinger i virksomheten.

Hva er en MBA i Sport Business? Sportvirksomhet er et mangfoldig emne som inkluderer studiet av ulik lov, media og forretningsmessige emner relatert til industrien og idrettsutøvelsen. Studenter med en lavere grad i lov eller virksomhet ofte forfølge denne typen grad å konsentrere seg om sportsspørsmål, inkludert etikk, markedsføring, nettverk, inntektsstrategi, PR og lisensiering for bedrifter eller profesjonelle idrettslag.

Fordelene ved å studere sportsvirksomhet er mange og kan strekke seg langt utover læringsvilkår og teknikker. Potensielle ferdigheter fra dette studiet inkluderer ledelse og kreative problemløsende evner som kan lette suksess i arbeid og personlige prosjekter. Disse studentene har også en tendens til å være svært strategisk og organisert.

Å jobbe med en mastergrad kan ofte betales gjennom bruk av økonomisk støtte, stipendier eller arbeidsstudier. Kostnaden ved å tjene denne type utdanning varierer i henhold til antall obligatoriske emner, programmets plassering og type institusjon. Å undersøke kostnadene ved ulike programmer kan være gunstig.

Å tjene en avansert grad i sportsbransjen kan være en gunstig måte å forbedre et CV for potensielle jobber. Studenter med en mastergrad i dette feltet kan utforske karrieremuligheter som en markedsføringsleder for en sportsbutikk eller en produktleder for et produksjonsfirma. Idrettsstudenter har sikret stillinger som profesjonelle idrettsforeninger, hendelsesoperasjoner, idrettsjournalister, rekreasjonssenterledere, treningsledere og mediekoordinatorer.

For studenter interessert i å studere i utlandet, er det mange universiteter lokalisert internasjonalt. Det er også mulig å studere ved en lokal institusjon eller gjennom online kurs. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.