Keystone logo

9 MBA Programmer i Hongkong for 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
Studieretninger
  • Administrasjon (1)
  • Arkitektur (0)Biovitenskap (0)
  • Forretningsstudier (4)
  • Bygg- og anleggsnæring (0)Bærekraftighetsstudier (0)Designfag (0)Energi (0)Generelle studier (0)Helsefag (0)
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MBA Programmer i Hongkong

En MBA Hong Kong ville gi studentene en høy kvalitet utdanning med tilgang til et stort internasjonalt nettverk i en spennende og dynamisk by. Hong Kong er viktig for det globale økonomiske systemet, som gjør en MBA Hong Kong svært attraktivt for studenter fra hele verden. Det er en internasjonal finansielle sentrum, som er vertskap for mange multinasjonale selskaper så vel som et trading hub mellom Kina og verden.

Studenter av MBA Hong Kong programmer får en top-notch utdanning blant mange internasjonale bedrifter og institusjoner, slik at studentene får praktisk erfaring i anvendelse av teori til praksis. Studenter tjene en MBA Hong Kong vil delta i kurs som gir en solid virksomhet fundament, samt gi dem muligheten til å spesialisere seg på områder som økonomi, markedsføring, ledelse, informasjonsteknologi eller regnskap.

Hvis du søker etter en internasjonal by til videre utdanningen din, bør du vurdere en MBA Hong Kong. Bla gjennom programmene nedenfor og finn en som passer dine behov!