Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 30 MBA Programmer i Forretningsanalyse 2023

30 MBA Programmer i Forretningsanalyse 2023

Oversikt

En MBA er en Master of Business Administration. Det krever vanligvis en toårig forpliktelse til å fullføre, og ferdigstillelse av programmet illustrerer en full forståelse av forretningsområdet som den fokuserer på.

Hva er en MBA i Business Analytics? Den vanskelige virksomheten krever ofte at prosesser og prosedyrer analyseres for å sikre effektiviteten. Det gjelder spesielt for økonomi og salg. Å kjenne dine styrker og bygge videre på dine svakheter, må du kunne måle dataene riktig og tegne meningsfulle konklusjoner fra det. En grad i forretningsanalyse kan gi deg de ferdighetene som er nødvendige for å ordne komplekse data i håndterbare konklusjoner for å fremme ethvert aspekt av firmaet.

Fordelene med et slikt program vil ofte gjelde både for profesjonell og privatliv. Du kan lære eller forbedre evner som budsjettering, tidsstyring og databaseferdigheter.

Et program som dette vil ofte variere i pris, avhengig av hvor du velger å registrere deg. Din valgfri skole kan gi deg detaljer om sitt program hvis du kontakter det direkte.

Karriere innen forretningsanalyse varierer fra private selskaper til statlige installasjoner til frilans. Du kan velge å gå til jobb for et stort, etablert firma som trenger nye øyne på gamle prosesser. Ulike regjeringsgrener har ulike behov for enkeltpersoner som er dyktige i forretningsanalyser, fra revisorer til ledere og styremedlemmer. Du kan også velge å utdanne massene, ved å bli enten en høyskoleprofessor eller en forfatter for en bransjepublikasjon. Alternativt kan du velge å gå på business for deg selv, jobber som en entreprenør til andre bedrifter som har behov for dine tjenester på kort sikt.

Et program i bedriftsanalyse er tilgjengelig uansett hvor du er, enten på en skole i nærheten av deg eller i et elektronisk format. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • MBA
  • Forretningsstudier
  • Forretning
  • Forretningsanalyse
Studieretninger
  • Forretningsstudier (30)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat