Keystone logo

15 MBA Programmer i Etter- og videreutdanning / executiveutdanning 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
 • Ledelse
 • Etter- og videreutdanning / executiveutdanning
Studieretninger
 • Ledelse (15)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

  MBA Programmer i Etter- og videreutdanning / executiveutdanning

  En Master of Business Administration kan åpne mange dører i sin profesjonelle karriere. Det er derfor mange personer går tilbake til skolen for å få sine MBA-legitimasjon, selv etter å ha nådd ledelsesnivå med sine nåværende arbeidsgivere. Nyutdannede av MBA-programmer lærer ferdigheter som kan heve sine karrierer til nye nivåer.

  Hva er en MBA i Executive Programmer? Denne graden er utviklet for fagfolk som ønsker å styrke sin forretningsgrunnlag og posisjonere seg for lederstillinger. Gjennom kombinasjonen av kursarbeid og praktiske aktiviteter kan studentene utvikle ferdigheter som de kan bruke umiddelbart i sine organisasjoner. Studentene kan forvente klasser å dekke avanserte prinsipper i emner som omhandler ledelse, administrasjon, økonomi og markedsføring.

  MBA i Executive Programmer studenter er generelt godt kjent i teknikker for business management. Men med de økonomiske, ledelsesmessige og organisatoriske ferdighetene som er oppnådd under dette programmet, kan kandidater bedre styre sin personlige økonomi og bli ledere i sine lokalsamfunn, samtidig som de kan posisjonere seg som strategiske tenkere for deres organisasjoner.

  Kostnaden for programmet vil avhenge av institusjonen og programmene den tilbyr. Fremtidsstudenter bør sørge for å undersøke alle mulige alternativer før en endelig beslutning fattes.

  Å tjene en MBA i Executive Programmer kan forberede studentene til å lykkes i en rekke roller fra executive ledelse i store selskaper til ledende stillinger innen non-profit organisasjoner. Spesifikt kan nyutdannede fra disse programmene ende opp i stillinger som finansdirektør, operasjonsdirektør, daglig leder og sjefsdirektør. Nyutdannede med denne graden kan ha flere muligheter for øverste ledende stillinger og topplønn.

  MBA-programmer tilbys rundt om i verden. Klasser kan være tilgjengelige online og på campus, og avhengig av tidsplanen, og du kan til og med velge et heltid eller deltidsprogram. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.