Keystone logo

9 MBA Programmer i Forretningsstudier Entreprenørskap Entreprenørskap og ledelse 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Forretningsstudier
  • Entreprenørskap
  • Entreprenørskap og ledelse
Studieretninger
  • Forretningsstudier (9)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MBA Programmer i Forretningsstudier Entreprenørskap Entreprenørskap og ledelse

Hvis du ønsker å spore din karriere i næringslivet, kan en Master i Business Administration (MBA) være den perfekte høyere grad for deg. Kompetansene og erfaringene som er oppnådd gjennom kurs og casestudier, kan forberede deg til å lykkes i en rekke forretningsinnstillinger.

Hva er en MBA i Entrepreneurship Management? Det er en utdannet grad som legger entreprenør-fokusert kurs til en tradisjonell MBA læreplan. Kursene hjelper elevene til å lære å identifisere nye markedsmuligheter, utvikle et produkt eller en ide, lage en forretningsplan og prognose inntektene nøyaktig. De som uteksaminere slike programmer, har ofte de verktøyene som er nødvendige for å trives som selvstendige entreprenører (solopreneurs), partnerskapsentreprenører og i bedriftsmiljøer der et entreprenørskapssett er nødvendig for å lykkes.

Studenter som forfølge MBA i Entrepreneurship Management grader får muligheten til å forbedre sine forretningsferdigheter samtidig som de vokser kreativt som gründere. Resultatet er at de ikke bare er i stand til å innovere, men lykkes med å lede nye virksomheter om de jobber selvstendig eller har et strategisk engasjement som en del av et Fortune 500-selskap.

Kostnaden for å tjene en MBA i Entrepreneurship Management vil variere avhengig av programmet. Fremtidsstudenter bør grundig undersøke skolene og programmene som interesserer dem for å sikre at de har råd til kostnadene.

Lærere uteksaminert med en MBA i Entrepreneurship Management er i stand til å jobbe i en rekke roller, i tillegg til virksomheten eierskap. Ferdighetene fra disse programmene kan brukes i roller som forretningsutviklingsleder, senior produktleder eller markedsdirektør. Med disse posisjonene blir stadig mer konkurransedyktig, blir enkeltpersoner hvis kreative tenkning kan føre til nye inntektsmuligheter ofte holdt i høy grad.

MBA i entreprenørskap er tilgjengelig på høgskoler, universiteter og andre institusjoner over hele verden. Enten i person eller virtuell, er det programmer tilgjengelig for å møte en rekke planleggingsbehov. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.