Keystone logo

Filtre

 • MBA
Studieretninger
  Administrasjon (0)Arkitektur (0)Biovitenskap (0)
 • Forretningsstudier (4)
 • Bygg- og anleggsnæring (0)Bærekraftighetsstudier (0)Designfag (0)Energi (0)Helsefag (0)Menneskerettsstudier (0)
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

4 MBA Programmer i Colombia for 2024

  Popular degree type

  MBA Programmer i Colombia

  Columbia har vært regnet som en av Sør-Amerikas best bevarte hemmeligheter. Med dynamiske byer, en rekke av landskap, og en rik kultur, er mange internasjonale studenter gjør valget for en MBA i Columbia. Høyere utdanning i Columbia har betydelig utvidet de siste årene og har resultert i utviklingen av gode forretnings-og management-programmer som kan føre til en rekke karrieremuligheter i både små selskaper og multinasjonale selskaper.

  Alternativene for en MBA i Columbia inkluderer heltid, deltid og fjernundervisning, og gir studentene mulighet til å delta i et program som tilfredsstiller deres behov. Studenter forfølge en MBA i Columbia vil få grunnleggende ferdigheter og kunnskap i virksomhet som vil gi dem verktøy til å tenke kritisk og strategisk. Program varierer for en MBA i Columbia avhengig av skolen, og mange tar både en latinamerikansk og internasjonalt perspektiv.

  Bla gjennom alternativene nedenfor og du kan finne MBA i Columbia som vil hjelpe deg å nå dine personlige og profesjonelle mål!