Keystone logo

3 MBA Programmer i Bygg- og anleggsnæring Bygg- og prosjektledelse 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
 • Bygg- og anleggsnæring
 • Bygg- og prosjektledelse
Studieretninger
 • Bygg- og anleggsnæring (3)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular locations

  MBA Programmer i Bygg- og anleggsnæring Bygg- og prosjektledelse

  En Master of Business Administration er en type avansert grad designet for studenter som driver en karriere i virksomheten. Denne pedagogiske banen er et intensivt program som vanligvis tar to år å fullføre. Mange studenter velger å tjene en MBA etter å ha oppnådd en lavere grad i bransjen.

  Hva er en MBA i byggeprosjektledelse? Denne typen gradstudium studerer kravene og ansvaret bak den jevne utformingen og gjennomføringen av byggeprosjekter. Studentene kan møte kurs på skattesystemer, ledelseskompetanse, handelsrett, arbeidsrett, human resource management, tilbud og etterspørsel, markedstyper, økonomi, administrasjonsrett og selskapsansvar. Disse temaene er utformet for å hjelpe kandidater til å forberede tilsynsstillinger hos byggfirmaer eller byggefirmaer.

  Det er mange ferdigheter en student av byggeprosjektledelse kan oppnå, inkludert høye organisatoriske evner og sterk mellommenneskelig kommunikasjonstaktikk. Disse studentene har også en tendens til å få muligheten til å lede andre til å oppnå mål. Alle disse ferdighetene har applikasjoner på arbeidsplassen, og kan også hjelpe kandidater med å lykkes i personlig virksomhet.

  Kostnaden ved å tjene en avansert grad kan variere avhengig av sted og type skole som tilbyr graden og antall kurs som trengs for å fullføre programkravene. Studentene kan være i stand til å bruke økonomisk hjelp eller stipendpenger for å kompensere for kostnaden av et studieprogram.

  Byggeprosjektets felt kan føre til en tilfredsstillende karriere. En student med en mastergrad i dette emnet kan forbedre hans eller hennes muligheter til å skaffe seg en stilling over en student med bare en bachelorgrad. Potensielle stillinger i dette feltet inkluderer veibyggere, tekniske arkitekter, bygningsmannere og sivilingeniører. Både private og offentlige byggfirmaer søker ofte utdannede arbeidere på dette feltet.

  Mange kandidatprogrammer, inkludert MBA-alternativer, er tilgjengelige over hele verden, og du kan vurdere et program som tilbyr nettbaserte eller deltidskurs. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.