Keystone logo

130 MBA Programmer i Forretningsstudier Forretning 2024

Filtre

Filtre

  • MBA
  • Forretningsstudier
  • Forretning
Studieretninger
  • Forretningsstudier (130)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

MBA Programmer i Forretningsstudier Forretning

En Master of Business Administration (MBA) er en utdannet grad et nivå opp fra en lavere business grad. De fleste MBAer har et sett av kjerneklasser, men du velger å spesialisere seg i et felt mens du går gjennom kurset. Mange universiteter krever at du tar GMAT eksamen for å kvalifisere.

Hva er en MBA i Business? Det er en populær grad-grad grad som fokuserer på mange aspekter av virksomheten. Som MBA-student studerer du en rekke ulike fagområder. Emner du kan støte på er regnskap, økonomi, økonomi, markedsføring, ledelse, internasjonal forretningsvirksomhet og forretningslovgivning. De fleste MBA i Business-programmer tilbyr studentene det alternativet å spesialisere seg i et bestemt område av virksomheten i tillegg til å fullføre kjernekursene. En mastergrad i virksomheten er vanligvis flott for å få en mer omfattende forståelse av alle de ulike aspektene som er involvert i virksomheten.

Bedriftsskole oppfordrer samarbeid, som gjør det mulig å utvikle nettverkskompetanse. Dette er flott for å skaffe veiledere, søke jobb og bygge profesjonelle kontakter. Du kan også utvikle nye ferdigheter og kunnskaper, som ledelse og intellektuell kreativitet, som kan bidra til å fremme din karriere.

Mange forskjellige faktorer har betydning for kostnaden for en utdanning. Plassering, programtype og oppmøte kan alle påvirke MBA i Business-kurs. Velg et program som passer dine behov og ta kontakt med skolens opptakskontor for mer informasjon om kostnader og krav.

Nyutdannede fra næringsprogrammer kan være kvalifisert til å jobbe på en rekke områder: helsevesen, teknologi, finansielle tjenester eller føderale regjeringer. Noen populære jobber som du kanskje kan forfølge, er compliance officer, forretningsoperasjonssjef, finansansvarlig, medisinsk og helsevesenets leder eller revisor. Dette er bare noen få mulige karrieremuligheter tilgjengelig, og mange kandidater finner at det å ha en MBA i Business gir mange muligheter.

En mastergrad i virksomheten tilbys online gjennom universiteter over hele verden. For å finne et MBA-program som er riktig for deg, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.