Keystone logo

10 MBA Programmer i Bahrain for 2024

Filtre

Filtre

 • MBA
Studieretninger
 • Administrasjon (1)
 • Arkitektur (0)Biovitenskap (0)
 • Forretningsstudier (6)
 • Bygg- og anleggsnæring (0)Bærekraftighetsstudier (0)Designfag (0)Energi (0)Generelle studier (0)
 • Helsefag (3)
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

  MBA Programmer i Bahrain

  MBA-programmene i Bahrain tilby studentene en høy kvalitet utdanning i en interessant region i verden som er intellektuelt og kulturelt stimulerende. En MBA i Bahrain gir nyutdannede enkel tilgang til Gulf-regionen, et knutepunkt for internasjonal virksomhet.

  MBA i Bahrain programmer er intensive, integrerende og eksperimentelle, og gir studentene den kompetansen som trengs for den praktiske anvendelsen av virksomheten teori og metode til den virkelige verden forretningsmessige problemstillinger. Studenter av MBA-programmer i Bahrain vil få en solid forståelse av det vesentligste av virksomheten, og vil oppgradere med kunnskap og ferdigheter er nødvendig for å trives i den stadig skiftende globale markedet. MBA i Bahrain programmer lar elevene til å velge en spesialisering innenfor områder som ledelse, markedsføring, internasjonal business og finans, blir undervist og veiledet av høyt kvalifiserte og respektert fakultet.

  Nå din utdanning og profesjonelle ambisjoner med en MBA i Bahrain. Bla gjennom alternativene nedenfor og finn de MBA i Bahrain som passer dine behov best mulig!