Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 16 MBA Programmer i Bærekraftighet 2023

16 MBA Programmer i Bærekraftighet 2023

Oversikt

En Master of Business Administration er en profesjonell grad på høyt nivå som mange bruker sin akademiske karriere. Studenter som jobber med en MBA kan ta kurs i drift, markedsføring, økonomi og regnskap.

En MBA-grad kan bli opptjent i flere forskjellige spesialiteter. En av de mest relevante spesialiteter som er tilgjengelige nå, er bærekraft. Hva er en MBA i bærekraft? Dette er en business grad som er spesielt fokusert på økologisk og sosial bevissthet, bærekraftig ledelse og progressiv tenkning. Noen programmer setter tydelig fokus på entreprenørskap, samt lederskap og komponenter som grønn teknologi. Denne graden gir ofte studentene mulighet til å velge valgfag av spesiell interesse i tillegg til tildelte klasser.

En MBA i bærekraft konsentrerer seg om flere ferdigheter som har enorm verdi både profesjonelt og i den virkelige verden. Noen av disse er entreprenørskap, interessent engasjement og sosial bevissthet. Disse ferdighetene kan være spesielt viktige hvis kandidatene søker stillinger til selskaper som verdsetter samfunnsansvar.

Kostnaden for en MBA i bærekraftighet kan variere mye avhengig av institusjonen graden er fra, samt om noen eller alle klassene blir tatt på nettet. Det er viktig å grundig undersøke alle tilgjengelige alternativer.

Sosialt ansvar og grønn virksomhet er svært populær i dagens marked, noe som gjør en Master of Business Administration in Sustainability en svært verdifull grad. Denne graden kan føre til mange karrierer, tilgjengelig på alle nivåer av erfaring, som en konsulent for samfunnsansvar og bærekraft, direktør for bærekraftig strategi eller bærekraftanalytiker. Denne MBA kan hjelpe en kandidat til å være mer konkurransedyktig for noen av de ovennevnte stillingene og mer.

Mange institusjoner over hele verden tilbyr en MBA i bærekraftig, både som en tradisjonell grad og også som online kurs som er mer tilgjengelig for studenter over hele verden. For å komme i gang, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle inn hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

 • MBA
 • Bærekraftighetsstudier
 • Bærekraftighet
Studieretninger
 • Bærekraftighetsstudier (16)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat