Keystone logo

Filtre

 • MBA
 • Økonomistudier
 • Finans
 • Økonomistyring
Studieretninger
 • Økonomistudier (26)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

26 MBA Programmer i Økonomistyring 2024

  MBA Programmer i Økonomistyring

  Å få en Master of Business Administration er en imponerende prestasjon, og en som kan snakke volumer til potensielle arbeidsgivere. Det tar vanligvis om lag to års heltidsstudium å fullføre og er generelt en indikasjon på en dyp forståelse av emnet.

  Hva er en MBA i finansiell ledelse? Å drive en bedrift krever en full og grundig forståelse av riktig pengestyring, og en MBA i Financial Management kan gi deg det. Typiske kursoppgaver kan dekke de beste metodene for å tjene penger, holde penger og bruke penger i en forretningsforbindelse. Dette programmet vil trolig inkludere fokus på regulering, beskatning, rapportering og drift og kontrollsystemer.

  Du vil sannsynligvis finne ut at det er mange fordeler med en mastergrad i dette feltet, blant annet pengehåndtering, organisering og dataanalyse. Slike ferdigheter kan hjelpe deg ikke bare i din karriere, men i alle aspekter av livet ditt.

  Kostnaden for et program som dette kan variere mye fra skole til skole og region til region. Kontakt skolen direkte for å lære detaljer om kostnaden av programmet.

  Karrierer i finansverdenen kan variere fra småbedriftseier til frilansentreprenør til finansdirektør for et stort selskap. Du kan finne ut at du passer best til den faglige verdenen til en regnskapsfører, enten for et regnskapsfirma eller en privat virksomhet. Hvis du står på egen hånd, er det mer din stil, vil du sannsynligvis finne at du kan starte din egen virksomhet som konsulent til andre selskaper når det gjelder pengestyring. Alternativt kan du velge å utdanne andre ved å skrive for en industriutgivelse eller undervisning på en høyskole eller et universitet.

  Skoler over hele verden tilbyr programmer i økonomisk styring, både personlig og online. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.