Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 58 MBA Programmer i Økonomistudier i USA 2023

58 MBA Programmer i Økonomistudier i USA 2023

Oversikt

MBA (Master of Business Administration) rangerer blant de mest prestisjefylte virksomheten kvalifikasjoner. En MBA i økonomi i USA, er imidlertid ikke bare om å få en prestisjetung tittel. En MBA i økonomi i USA vil utstyre deg med noen av de mest ønskede kvaliteter i den utøvende gren - innovasjon, besluttsomhet og globalt perspektiv. Videre vil det utvide dine jobbmuligheter både i privat og offentlig sektor.

Mens han studerte ved noen av verdens beste universiteter, vil du få en praktisk, hands-on opplæring som fokuserer på globale virksomhet og nåværende økonomiske problemer. Klassene vil omfatte kurs i økonometri, mikro-og makroøkonomi, internasjonal økonomi eller økonomistyring. Men, vil du alltid ha muligheten til å spesialisere seg innen du finner mest tiltalende.

Hvis du ønsker å få et komplekst og prestisjetung utdanning og samtidig øke dine karrieremuligheter, ikke nøl med å søke en MBA i økonomi i USA! Se på mulighetene under og ta kontakt med din favoritt skolen allerede i dag!

Les mer

Filtre

  • MBA
  • USA
  • Økonomistudier
Studieretninger
  • Økonomistudier (58)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat