Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 2 MBA på deltid Programmer i Prosjektforvaltning 2024

2 MBA på deltid Programmer i Prosjektforvaltning 2024

Oversikt

En deltid Master of Business Administration, eller MBA, er typisk en internasjonalt anerkjent grad som fokuserer på ett eller flere områder av bedriftsledelse. De fleste skoler krever at du har noen erfaring i virksomheten før du søker om dette programmet.

Du kan fortsatt lure på, hva er en deltid MBA i prosjektledelse? Innenfor enhver virksomhetsstruktur er det prosjekter som må fylles ut på tid og innenfor et gitt budsjett. For å møte disse behovene krever de fleste programmer et kjerneutvalg av kurs, inkludert ledelsesstrategier og økonomi. Innenfor bestemte skoleprogrammer kan du fokusere på finansiell rapportering og verktøyene knyttet til oppgaven, eller betydningen av etikk og samfunnsansvar.

Å fullføre en høyere grad krever ofte organisasjon og tidsstyring, to ferdigheter du kan forvente å lære når du forfølger en MBA. Disse ferdighetene gjelder også for ditt daglige liv og kan gjøre deg mer effektiv. En annen ferdighet du kan anskaffe er kunnskap om avanserte dataprogrammer, som kan hjelpe deg med å bruke andre ikke-forretningsprogrammer til private formål.

Kostnaden for en deltid MBA er i stor grad avhengig av hvor du forfaller dine studier. Noen ting du bør vurdere når du lager budsjettet, inkluderer registreringsavgifter, bokomkostninger, losji og mat. Arbeid på denne deltidstiden betyr ofte at du kan spre disse kostnadene ut over en lengre periode, noe som kan gjøre budsjettet lettere.

Med en MBA i Project Management, kan du se etter en rekke stillinger innenfor en standard forretningsstruktur. Prosjektleder, prosjektanalytiker og driftsleder er bare noen av jobbtittene du kan søke om. Prinsippene i dette studiet kan også brukes til å håndtere prosjekter innen non-profit, skoler og medisinske institutter. Hvis du fokuserer på etikk i bedriftsledelse, kan du se etter arbeid i den juridiske verden som en kontrakt og forhandlingsleder, porteføljeforvalter og mer.

MBA-programmer i prosjektledelse kan finnes over hele verden. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

 • MBA på deltid
 • Ledelse
 • Prosjektforvaltning
Studieretninger
 • Ledelse (2)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat