Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 5 MBA på deltid Programmer i Markedsføringsstudier 2023

5 MBA på deltid Programmer i Markedsføringsstudier 2023

Oversikt

En deltid Master of Business Administration er en grad ofte søkt av studenter som ønsker å fremme sine karrierer med avansert utdanning. Et deltidsprogram er nyttig for de som trenger å fullføre graden i et lavere tempo, samtidig som de administrerer andre ansvarsområder.

Hva er en deltid MBA i markedsføring? En MBA kan forfølges i noen antall spesialiteter og forfølges i mange forskjellige former. En MBA som spesialiserer seg på markedsføring er et program fokusert på merkevarebygging, reklame og forbrukerforhold. Gitt dagens marked, kan det legges vekt på online markedsføring og bruk av sosiale nettverk i salg, kampanjer og kundeoppkjøp. I tillegg til e-markedsføring emner kan kursoppgaver omfatte klasser som kjøperadferd, internasjonal markedsføring eller forbrukerforskning.

Mange jobber for en deltid MBA i markedsføring på grunn av fordelene for karrierevekst. Studentene kan forvente å lære seg ferdigheter som ledelse, markedsanalyse og forbrukerforhold. Disse kan være nyttige både i arbeidsstyrken og den virkelige verden.

Kostnaden for en MBA i markedsføring varierer mye på tvers av institusjoner. De fleste deltidsprogrammer tar to til fire år for å fullføre. Studentene anbefales å gjøre grundig forskning før du velger et program.

En MBA i markedsføring demonstrerer en persons kompetanse på executive level. Denne graden har også fordelen av å være verdifull i de fleste bransjer. Kandidater med en MBA i markedsføring finner seg ofte kvalifisert for stillinger som markedsdirektør, salgssjef eller PR-spesialist. Nonprofits, offentlige etater og kommersielle selskaper alle ansetter markedsføring fagfolk for å hjelpe med deres organisatoriske mål.

Deltid Master of Business Administration i markedsføring grader tilbys på nettet og som tradisjonelle grader på en rekke institusjoner landsomfattende. Online-valg kan være spesielt nyttig for studenter som trenger å forfølge graden deltid. For å komme i gang, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle inn hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • MBA på deltid
  • Markedsføringsstudier
  • Markedsføringsstudier
Studieretninger
  • Markedsføringsstudier (5)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat