Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 7 MBA på deltid Programmer i Ledelse 2023

7 MBA på deltid Programmer i Ledelse 2023

Oversikt

Ved å tjene en bachelorgrad velger mange mennesker å forfølge en mastergrad i bedriftsøkonomi for å gi dem en fordel i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked. En MBA gir kunnskap i bedriftsledelse og drift og kan studeres på deltid, slik at studentene får arbeidserfaring under studiet.

Hva er en deltid MBA i ledelse? Uansett hvor flott produkt eller tjeneste, vil en bedrift aldri lykkes hvis ikke administrert. En MBA i ledelse lærer elevene å forstå de ulike aspektene av forretningsdrift, inkludert markedsføring, økonomi, økonomi, strategi og analyse, samtidig som det legges særlig vekt på å gi et sterkt grunnlag i beste praksis og ledelsesevner.

Praktisk kunnskap oppnådd i næringslivet hjelper utdannet til å lykkes i karriere fra dag ett. Men like verdifulle er de myke ferdighetene som læres, som kommunikasjon og analyse, som hjelper utdannede trives i alle aspekter av livet. Disse ferdighetene er også ryggraden i en sterk styringsstrategi.

Undervisning og avgifter for MBAer vil variere sterkt avhengig av hvilket universitet, høyskole eller handelsskole som er valgt. Det er en av mange faktorer som potensielle studenter skal undersøke før de velger et bestemt program. Det er best å kontakte opptakskontoret direkte for mer informasjon om kostnader.

Ved å velge denne spesialiseringen, oppnår kandidater med en MBA i ledelse seg godt til å gå direkte inn i en lederstilling etter oppgradering. Disse stillingene kan være i finansavdelingen, markedsavdelingen, jobber i salg / forretningsutvikling eller i strategi og drift. Jobbtitler kan inneholde markedsføringsjef, driftsjef eller finansanalytiker. Nyutdannede kan også ha verktøyene som trengs for å starte egen virksomhet.

Det er muligheter for å studere en deltid MBA i ledelse i land rundt om i verden. Online grader er også populære, da de tillater ekstra fleksibilitet og studenter kan studere i internasjonale institusjoner uten å flytte. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

 • MBA på deltid
 • Ledelse
 • Ledelse
Studieretninger
 • Ledelse (7)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat