Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 6 MBA på deltid Programmer i Internasjonal forvaltning 2023

6 MBA på deltid Programmer i Internasjonal forvaltning 2023

Oversikt

En deltid MBA er en måte å tjene en avansert grad uten å ofre så mye tid fra din nåværende jobb. Hvis du ikke har noe imot å ta lengre tid for å fullføre programmet, kan dette være et godt alternativ for å spre ut tid og penger.

Hva er en deltid MBA i International Management? Dette programmet fokuserer vanligvis på hvordan bedrifter kan håndtere seg selv i en global markedsplass, samtidig som de opprettholder lokal relevans. Noen programmer krever kun en bachelorgrad, men andre krever noen års arbeidserfaring. Kurser du kan ta inkluderer tverrkulturell kommunikasjon, økonomisk ressursforvaltning, bedriftsfinansiering, kvantitative metoder og innovasjonsledelse. Du kan også velge å fokusere på et bestemt internasjonalt område, som Europa eller Asia.

Det er flere ferdigheter du kan skaffe deg under dette studiet, inkludert tidsstyring, ledelse og kommunikasjon. Å administrere tiden din kan gjøre dine daglige aktiviteter mer effektive, mens kommunikasjon og ledelse kan gi deg tillit til sosiale innstillinger.

Arbeid på en deltid kan koste mindre hvert semester på grunn av å kjøpe færre bøker og registrere seg for færre klasser, men hver skole krever forskjellige kostnader. For å bestemme hvor mye penger du trenger, bør du også vurdere kostnadene for reise for noen klasser du ikke kan ta online.

Et internasjonalt styringsprogram kan forberede deg på en rekke karrierer. Noen jobbtitler å lete etter inkluderer finansanalytiker, handelsspesialist og utenriksbetjent. Bedrifter som ansetter MBA-kandidater er aksjeselskaper, banker og andre finansinstitusjoner. På grunn av det internasjonale fokuset, er det mulig å finne arbeid i nesten alle land.

Som et internasjonalt emne, kan MBA-programmer i internasjonal ledelse finnes over hele verden. Med mange skoler som tilbyr elektroniske alternativer, ta deg tid til å finne ut hva som passer best for din livsstil. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

 • MBA på deltid
 • Ledelse
 • Internasjonal forvaltning
Studieretninger
 • Ledelse (6)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat