Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 49 MBA på deltid Programmer i Forretningsledelse 2023

49 MBA på deltid Programmer i Forretningsledelse 2023

Oversikt

En mastergrad i Business Administration (MBA) er en internasjonalt anerkjent grad som gir en sterk, praktisk forståelse av næringslivet. Det er ekstremt allsidig og forbereder studentene på en ledelsesnivå i et bredt spekter av fagområder.

Hva er en deltid MBA i bedriftsøkonomi? I løpet av dette programmet får deltakerne et grundig innblikk i næringslivet gjennom emner som økonomi, regnskap, markedsføring, forretningsetikk og økonomi. Bedriftsadministrasjon er ofte synonymt med forretningsforvaltning; Derfor er det spesielt gitt fokus til ledelse og lederskapstrening for å forberede kandidater til ledelse på mellomnivå.

En av de mest verdifulle ferdighetene som er oppnådd gjennom dette deltid MBA-programmet er lederskap, som hjelper kandidater til å lykkes i hvilken karrierevei de velger å følge. I tillegg gir praktiske ferdigheter i næringsdrift og økonomi grunnlaget for en sterk forståelse av forretningspraksis og hvordan man best kan anvende dem i virkelige situasjoner.

Kostnaden for en deltid MBA varierer sterkt avhengig av studietiden. Prisene vil også variere fra skole til skole. For å få en nøyaktig ide om undervisning og gebyrer for ditt valgte program, er det best å kontakte opplæringsinstitusjonenes opptakskontor direkte.

Etter vellykket gjennomføring av en MBA i Business Administration programmet, er kandidater ofte kvalifisert for ledelse nivåer i bedrifter i en rekke felt i selskaper av alle størrelser. Mulige jobbtitler inkluderer markedsansvarlig, forretningsanalytiker og forretningsutviklingsleder. Noen nyutdannede velger selv å følge entreprenørbanen og starte egne virksomheter ved hjelp av nyoppnådd kunnskap.

På grunn av populariteten til MBA i bedriftsøkonomi, tilbyr skoler over hele verden dette programmet. Mange studenter velger å fullføre sin deltid MBA online, noe som gir dem økt fleksibilitet til å jobbe under studiene. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • MBA på deltid
  • Forretningsstudier
  • Forretningsledelse
Studieretninger
  • Forretningsstudier (49)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat