Keystone logo
© ZEBS
Zurich Elite Business School

Zurich Elite Business School

Zurich Elite Business School

Introduksjon

ZEBS filosofi

De første formene for bedriftsutdanning var teoretiske seminarer. Amerikanske handelshøyskoler var de første institusjonene som inkorporerte casestudier i læreplanene sine og dermed koblet lederutdanning til virkelige virksomheter. Den amerikanske casestudiemodellen har blitt tatt i bruk av praktisk talt alle handelshøyskoler rundt om i verden.

Men i MBA-programmene sine, kommer handelshøyskoler til kort med å oppnå direkte anvendelse av oppnådd kunnskap i bedrifter. Det er en skillevegg mellom handelshøyskoler og bedrifter. Tvert imot, Zurich Elite Business School river denne veggen og kobler programmet sitt til selskaper. I tillegg tilbyr ZEBS unik personlig coaching. Nøye utvalgte trenere med omfattende faglig og personlig bakgrunn følger studentene gjennom hele programmet. Deres råd og innsikt hjelper elevene til å utfolde sitt faglige potensiale og å utvikle personlighetene sine basert på egne mål og behov.

Kort sagt, ZEBS står for personalisering av forretningsutdanning.

ZEBS Visjon

Vår visjon er å bli den mest praktiske og anvendte Business School over hele verden, og tilbyr svært tilpasset forretningsutdanning. Vi tar også sikte på å bli den første handelshøyskolen over hele verden, som effektivt klarer å tette gapet mellom akademia og industri via bransjetilknyttet forretningsutdanning og On-the-Job, så vel som Off-the-Job virkelige og jobbrelaterte ferdigheter utviklingsprogrammer.

ZEBS oppdragserklæring

Zurich Elite Business School (ZEBS), en verdensledende Management Boutique basert i Zürich, Sveits, er forpliktet til å tilby tilpasset og nyskapende forretningsutdanning i verdensklasse for å hjelpe studentene med å oppnå fortreffelighet i sine akademiske og profesjonelle karrierer og bedrifter til å utvikle og styrke sine verdifulle eiendeler : mennesker.

Vårt mål er også å fokusere på underrepresenterte studenter fra mange forskjellige bakgrunner som ikke har råd til vanlige høye skolepenger og gi dem tilgang til utdanning av høy kvalitet uavhengig av rikdom, etnisk opprinnelse, rase og utdanningsstatus.

Vi gir våre studenter og bedriftskunder svært individualiserte og innovative forretningsprogrammer og streber etter å sikre at selskaper oppnår innovasjon, verdiøkning og dermed bærekraftig konkurransefortrinn gjennom våre tilpassede programmer og tjenester.

Zurich Elite Business School tilbyr sveitsisk verdensklasse, internasjonalt akkreditert Bachelor-, MBA/ExecMBA og DBA/Ph.D. grader og svært tilpassede Executive Corporate-programmer. ZEBS, også kjent for å være en av de mest praktiske og anvendte handelshøyskolene i Europa med et sterkt fokus på industrielle partnerskap innenfor den sveitsiske, tyske og østerrikske industrien, ble nylig rangert som 4. blant de 25 beste handelshøyskolene i Europa.

ZEBS har vært ekstremt vellykket i å gi topp europeiske selskaper med sine kandidater. 95 % av ZEBS-kandidater får jobb rett etter endt utdanning fra ZEBS (topp 20 over hele verden). I gjennomsnitt mottar de 4-5 jobbtilbud i ulike industrisektorer etter endt utdanning eller har hatt suksess med å bygge opp sine egne oppstartsbedrifter.

ZEBS søker å utdanne og fremme et globalt fellesskap hvis kjerneverdier legger til rette for fremragende ytelse i virksomheten, men også i etisk forretningspraksis. Derfor er målet vårt å forbedre de økonomiske og levekårene til forskjellige befolkninger rundt om i verden ved å styre næringslivsledere og offentlige politiske ledere mot å identifisere og implementere innovative ideer for å skape bred velstand.

Kjerneverdier

 • Fortreffelighet
 • Profesjonalitet
 • Rettferdighet
 • Respekt
 • Tillit
 • Beskjedenhet
 • Anstendighet
 • Kreativitet
 • Effektivitet
 • Fleksibilitet

Steder

Steder
 • Zürich

  Europaallee,41, 8004, Zürich

  • Zürich

   Europaallee,41, 8004, Zürich

   Programmer

    Institusjonen tilbyr også:

    Spørsmål