Keystone logo
Al Yamamah University

Al Yamamah University

Al Yamamah University

Introduksjon

om YU

Al Yamamah University (YU) ble etablert i mai 2001 som en enkelt høyskole ved Al-Khudair familien. Dette markerte sin andre store bidrag til utdanning i Saudi-Arabia, etter å ha pioner i etableringen av de første private skoler i Riyadh i 1957. Godkjent som en institusjon for høyere utdanning av departementet for høyere utdanning, Al Yamamah College åpnet sine dører til mannlige studenter i september 2004 og til kvinnelige studenter i september 2006. I 2008, depot av de to hellige moskeer kong Abdullah bin Abdulaziz Al Saud, måtte Allah beskytte ham, utstedte en kongelig resolusjon som godkjenner heving av Al Yamamah College til universitetsstatus, til kulminasjonen av åtte år med planlegging og hardt arbeid etablere en særegen og moderne Saudi utdanningsinstitusjon som gir både lavere og høyere utdanning. Siden begynnelsen, har universitetet etablert seg i forkant av konkurransen blant private høyere utdanningsinstitusjoner i Norge som bruker engelsk som et medium for instruksjon.

Al-Yamamah Universitetet ligger nord for Riyadh, på Al-Qassim Highway, og dekker et areal på 160.000 kvadratmeter. Den ble designet i henhold til de nyeste standardene for utdanningsinstitusjoner. Mennenes campus består av sentrale akademiske bygningen, den store auditorium, hovedbiblioteket, elevenes salong, idrettslag og en moské. I tillegg, fra begynnelsen, Al-Yamamah universitetet har vært forpliktet til å gi kvinnelige studenter med utdanningsmuligheter som forbereder dem for deres avgjørende rolle i den nye Saudi arbeidsmarkedet. Kvinnenes campus er frukten av dette engasjementet, med en state-of-the-art campus med moderne fasiliteter - både faglig og rekreasjons - som er helt tilsvarende de som nytes på menns campus. Bygget til en samlet kostnad på 300 millioner Saudi Riyals (ca US $ 80 millioner), gir universitetets ultra-moderne campus state-of-the-art fasiliteter og innovative instruksjonsvideoer design og læreplaner som tilbys av fakultetet fra hele verden.

Siden begynnelsen, har Al Yamamah College (nå Al Yamamah University) innså nøkkelrolle at det engelske språket spiller i dagens verden av virksomheten, kunnskap og teknologi, og har tatt en strategisk beslutning om å tilby sine programmer på engelsk. Med det i tankene, YU startet et langsiktig partnerskap med USA-baserte INTERspråksentre som skal gi det engelske språket forberedelse program for Al Yamamah studenter. Etter prosjektbasert, student sentrert tilnærming og med en høyt kvalifisert pedagogisk personale, har Saudi INTERspråksentre (SILC) vært å gi Orientering engelske språket programmet siden 2004 for å utstyre elevene med det engelske språket og andre akademiske ferdigheter de trenger for å lykkes i faglig sammenheng på YU og utover.

Al Yamamah University tilbyr lavere og høyere i tre høgskoler: College of Business Administration (Coba), College of Computer & Information Systems (CCIS) og College of Engineering and Architecture (CEA).

Formålsparagraf

Al Yamamah Universitetet gir akademisk undervisning og faglig opplæring av høyeste standard som formidle til sine studenter en livslang dedikasjon til læring og egenutvikling, samtidig som stigende generasjoner å forme en fremtid preget av positiv sosial og økonomisk fremgang

Visjon

Al Yamamah Universitetet ønsker å være den fremste Saudi utdanningsinstitusjon kjent for sin effektive utarbeidelse av kreative og entreprenørskap fagfolk som er gjennomgående i høy etterspørsel av ledende offentlige og private organisasjoner.

Universitetet Verdier

Trofasthet til vår religiøse, etiske og kulturelle arv Støtte og oppmuntring av vitenskapelig forskning Kreativitet, innovasjon og en forpliktelse til dyktighet Profesjonalitet og dedikasjon til kontinuerlig forbedring Troverdighet og teamarbeid åpenhet

Universitetet Kjennetegn

En institusjon for høyere utdanning preget av intellektuell rigor og forpliktet til utvidelse av kunnskap, som tilbyr programmer for undervisning og praktisk opplæring i faglige disipliner av kritisk behov Engelsk som undervisningsspråk som gir forbedret tilgang til globale kunnskapskilder samtidig utvikle etterspurte kommunikasjonsferdigheter og svært overfør faglige evner Al Yamamah Universitetet aktivt utvikler og fostrer partnerskap med ledende utdannings- og forskningsinstitusjoner for å oppmuntre lærere og studentutveksling og overføring av kunnskap og kompetanse Forpliktet til å oppnå nasjonale, regionale og internasjonale standarder for forskning som gjenspeiles av institusjonelle og spesialisert program akkreditering Jobber for å etablere nære bånd med sentrale representanter fra industri og tjenesteytende sektorer for å identifisere og svare på deres nye behov Søker å rekruttere høyt kvalifiserte internasjonale lærere og ansatte med faglig legitimasjon fra anerkjente ledende institusjoner for høyere utdanning Vi utsetter våre programmer og læreplaner for kontinuerlig vurdering, slik at de gjenspeiler den nåværende state of the art i sine ulike disipliner som samtidig er klar til å utvide læreplaner eller utvikle nye programmer på lavere og høyere nivå som svar på samfunnets behov Omfattende bruk av kvalitetssikringsstandarder og prinsipper i alle felt Oppmuntre til forskning med spesiell søknad til samfunnet utviklingsbehov

Steder

  • Riyadh

    P.O. Box 45180 , 11512, Riyadh

    Spørsmål