Keystone logo
Youngstown State University (YSU) Mba
Youngstown State University (YSU)

Mba

Request duration

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Å konkurrere i dagens svært konkurransedyktig forretningsmiljø, må den oppad-mobile profesjonell kontinuerlig forbedre. Du vet dette, og vi gjør også. Utfallet av en betydelig tid investering dedikert til forskning, analysere og diskutere med studenter, alumni, og forretningsfolk behovene til morgendagens ledere og ledere - den Williamson MBA har vært mer enn revidert, det har blitt gjenoppfunnet.

I dag, den Williamson MBA-programmet er mer profesjonelt orientert enn noen gang før. Guiding alle beslutninger knyttet til det nye programmet var et fokus på å sikre kvalitet og verdi for å arbeide fagfolk. Vi streber etter å skape verdier gjennom kunnskap som vil posisjonere deg for å lykkes ikke bare i klasserommet, men enda viktigere, i utførelsen av din nåværende ansvar, din arbeidsplass, og nå dine karrieremål.

Høydepunkter i gjenoppfunnet Williamson MBA Program

Mens du har blitt gitt informasjon om din spesielle overgangsplan (i en egen e-post), her er noen høydepunkter av gjenoppfunnet Williamson MBA-program.

 • Designet for å arbeide fagfolk: Studenter - spesielt arbeider fagfolk - vil ha, og behov, kurs levert i en mer tidsriktig og effektiv måte. Reflekterende praksis vellykkede i utøvende utdanning, vil kurs bli tilbudt over 8 uke (eller kortere) perioder i forretningsvennlig konsentrerte (2 eller 1 kredit) formater som oppfyller en kveld i uken.
 • Tid til Ferdigstillelse: The Williamson MBA krever at alle studenter å fullføre 39 studiepoeng. Sammen med leveringsmetode, kan dette tillate deg å fullføre programmet raskere - som vi vet er viktig for deg som arbeider profesjonelt.
 • Inntakskriteriene for å arbeide fagfolk: Nye opptakskriterier har blitt utviklet som verdi viktigheten av arbeidserfaring. Faktisk, for de med passende profesjonell arbeidserfaring, en standardisert test (GMAT / GRE tilsvarende) kan ikke lenger være nødvendig for opptak til Williamson MBA (søkere kan søke om fritak).
 • Fleksibilitet: Borte er kurs delt inn Faktisk nå, annet enn noen få forventninger, de fleste kursene ikke engang krever en forutsetning "nivåer.". Dette gir deg flere valg med hensyn til når du tar de nødvendige kurs basert på dine profesjonelle behov eller tidsplan.
 • Profesjonell Fokus: Programmet, og sine kurs, er strukturert rundt å hjelpe deg med å utvikle en kjerne sett med funksjoner som gjør at du kan lykkes utenfor klasserommet, bli en bedre leder, beslutningstaker, manager, og strategisk tenker.
 • "One" Williamson MBA: Uavhengig av tidligere utdanningsbakgrunn og erfaringer, alle vil nå fullføre alle kurs (dvs. ingen "fritak") av 39 kreditt program - og sikrer en enhetlig opplevelse i programmet.
 • Praktisk: Kurs vil fortsette å bli tilbudt på campus og online. Også, som starter i januar 2014, Williamson MBA og sine kurs vil bli tilbudt på lørdager, offsite i Lorain County.
 • Kvalitet: Og vær sikker, med alle disse endringene fokusert på å utvikle fagfolk, vil den nye Williamson MBA fortsette å møte AACSB International akkreditering standarder - merket av fortreffelighet at mindre enn 5 prosent av alle handelshøyskoler i verden har tjent.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Full-Time MBA
  • Washington, USA
 • MBA på heltid
  • Coventry, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • Master of Business Administration (MBA)
  • Beppu, Japan