Keystone logo
© Eric Masi
Wright Graduate University

Wright Graduate University

Wright Graduate University

Introduksjon

Hos Wright Graduate University betyr personlig tilpasset læring ikke bare små klasser: du opplever en integrert tilnærming til utdanning som lar deg bruke studiene dine på de mest presserende utfordringene dine, og få kreditt mens du leder livet og virksomheten.

Vi mener en pragmatisk utdanning er mer verdifull enn en prestisjefylt – og nyere forskning bekrefter dette. Hvis du skal investere i en grad eller sertifikat, bør det gjøre mer enn å krysse av i en boks for å gi deg en legitimasjon. Den bør ta for seg ferdighetene som utgjør forskjellen mellom gjennomsnittlige og stjerneutøvere, og mellom kortsiktige gevinster og bærekraftige resultater.

Hos Wright opplever du det du studerer, får coaching for å anvende metodikkene til din egen utvikling, noe som gjør deg til en autentisk guide for de du leder og coacher. Wright-tilnærmingen gir deg gjennomførbare, små daglige utfordringer som du kan implementere hvor som helst i karrieren og livet.

Wright-fakultetet er lærde-utøvere – bedriftseiere, konsulenter, gründere og trenere – som har samlet de mest effektive læringsmetodikkene fra deres tretti år med forskning og lederutviklingspraksis med høypresterende.

Hvert program har en kjerneplan for transformasjonsledelse, og gir deg praktiske erfaringer med personlig ledelse (selvbevissthet og utvikling), en-til-en ledelse (coaching) og gruppetilrettelegging og trening fra dag én av programmet.

Denne tverrfaglige tilnærmingen dykker dypt inn i både ny og historisk forskning innen business, filosofi, psykologi, pedagogisk metodikk og nevrovitenskap, og gir deg verktøyene til å forstå hva universelt driver og motiverer mennesker.

Hvis du er klar til å utfordre deg selv til å oppdage nye måter å tenke og operere på i livet og karrieren din hver dag for å utnytte potensialet ditt i karrieren, relasjonene og drømmene og målene som betyr mest for deg, er Wright Graduate University den rette utdanning for deg.

Om oss

Wright Graduate University ble etablert i 2006 av Drs. Bob Wright, Judith Wright og Michael Zwell, for å tilby utdannede grader innen de nye feltene lederskap og coaching. Dette instituttet for høyere læring tilbyr fremtidige ledere og ledere verktøyene til å utvikle lederegenskaper for å oppmuntre, støtte, motivere og inspirere sine ansatte og kolleger, og skape positiv endring og suksess i organisasjoner og bedrifter.

Wright Graduate University (WGU) er forpliktet til de høyeste standardene for akademisk dyktighet og verdier, der studentenes opplevelse er positiv, personlig og støttende. Fordi WGU gir tilgang til et bredt spekter av programmer og klasser, har vi opparbeidet oss et rykte for fortreffelighet, oppdagelse og kunnskap. WGUs brede utvalg av klasser i stipendiatprogrammer er kjent for å fokusere på de unike pedagogiske og faglige utviklingsbehovene til voksne studenter. Arbeidende voksne fra hele landet oppnår sine akademiske mål mens de balanserer kravene til heltidsjobber, familie- og samfunnsansvar. Nyutdannede kan bruke utdanningen sin til jobbene og yrkene sine mens de lærer på WGUs innovative virtuelle teknologisystem.

WGU er stolt av å gjøre høyere og profesjonell utdanning tilgjengelig for alle, med en rekke innovative, mangfoldige og strenge kurstilbud som vil utfordre, inspirere og motivere studentene til å nå sine mål om en ny begynnelse, en høyere utdanning og til og med en ny karrierevei. Wright Graduate University er et positivt skritt i riktig retning. Den røde tråden i alle WGUs kurstilbud og sertifikater er "Utdanning som den skal være."

Opptak

Steder

  • Elkhorn

    County Highway H,7698, 53121, Elkhorn

Programmer

Spørsmål