Keystone logo
Westford University College MBA i HR og organisasjonspsykologi
Westford University College

MBA i HR og organisasjonspsykologi

12 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Fjernundervisning, På universitetsområdet

Introduksjon

MBA i HR og organisasjonspsykologi
Tildelt av UCAM, Spania

Studer online, deltid eller fjernundervisning fra UAE (Dubai, Sharjah, Abu Dhabi), Saudi-Arabia (Riyadh, Jeddah), Nigeria (Lagos, Abuja), Sør-Afrika (Cape Town, Johannesburg, Durban), Rwanda, Ghana , India osv.

I enhver næringslivsvirksomhet, eller et offentlig eller offentlig virksomhet, er en vanlig og viktigste ressurs enhver profesjonell arbeider med menneskelig ressurs. Overskudd driver organisasjoner og mennesker som er drivkrefter for organisasjonsytelse og utvikling, noe som fører til økt avkastning for enhver organisasjon. For å drive mennesker effektivt mot sine mål og mål, er forståelse av menneskelig psykologi en forutsetning; faktisk er HR og psykologi uatskillelige tvillinger som hjelper oss å forstå mer nøye den komplekse menneskelige atferden som driver organisasjonsprestasjonene.

Westford University College i samarbeid med UCAM, Spania tilbyr denne unike kombinasjonen av å gjennomføre et 'MBA i HR og organisasjonspsykologi' program for alle arbeidende fagpersoner, og for andre som ønsker å forstå og jobbe i forskjellige flerdimensjonale bransjeorganisasjoner. Det vil hjelpe deg å gjenkjenne og innse at menneskelig ressurs er den store eiendelen som vil drive organisasjonsatferd og ytelse. Læring er en livslang prosess, bli med oss i denne søken etter kunnskap, som vil åpne din horisont og forståelse i psykologien til hjerne for menneskelige ressurser.

UCAM - CIQ Dual Certification Program

MBA-programmet med to sertifiseringer ved Westford vil bli tilrettelagt av anerkjent fakultet med flere tiårs erfaring innen domenet. I løpet av programmet vil studentene bli utsatt for bransjespesifikke casestudier, forretningssimuleringer og extempore. Alle studentene som er registrert i MBA-programmet HR og organisasjonspsykologi, vil ha tilgang til Westfords e-bibliotek som inneholder tusenvis av tidsskrifter og bøker. Etter ferdigstillelse av programmet har studenten muligheten til å delta på universitetssamlingen på campus i UCAM, Murcia, Spania.

Om UCAM - katolske universitetet i Murcia

UCAM er et universitet med fortreffelighet basert i Murcia, Spania. UCAM startet i 1995 og har en aktiv studentbase på 21 000 elever og har et akademisk personale på mer enn 1000. MBA i International Business-programmet ved UCAM, Murcia, Spania er akkreditert av ANECA og universitetet er medlem av ENQA, Universia og EUA. UCAM har et strategisk partnernettverk med mer enn 300 universiteter, inkludert Stanford, National University of Singapore og National Technological University. UCAM har et strategisk partnerskap med bransjeledere, inkludert Coca Cola, Microsoft, Soft og SAP. Betraktes som et sportsuniversitet, UCAM har mer enn 20 olympiader som alumner.

Om CIQ

Cambridge International Qualifications er et internasjonalt tildelingsorgan basert i Storbritannia. CIQ tildeler fagpersoner over hele verden på ledelse og teknologi og har et progresjonssamarbeid med fremtredende universiteter over hele verden. CIQ er medlem av European Association for Quality Assurance in Higher Education, og programmene til CIQ er godkjent av TQUK og NCFE. CIQ er også en læringspartner for mer enn 100 organisasjoner over hele verden.

Programoversikt - Del A

Del 01 består av seks moduler hvorav fire moduler er kjernen, mens to er spesialiserte moduler. De seks modulene vil bli levert over en periode på seks måneder. Alle elevene som fullfører del 01 vil oppnå 40 studiepoeng, tilsvarende 120 UK studiepoeng.

  • Internasjonal menneskelig ressursforvaltning
  • Strategisk Change Management
  • Strategisk ledelse og ledelse
  • Driftsadministrasjon
  • Strategisk utvikling av menneskelige ressurser
  • Arbeids- og organisasjonspsykologi

Programoversikt - Del B

Del B består av en obligatorisk modul og avhandling. Det har en varighet på 6 måneder, og alle elevene som fullfører del A og del B vil bli tildelt en MBA-grad i menneskelig ressursledelse og organisasjonspsykologi fra UCAM Spania og vil oppnå 60 studiepoeng (European Credit Transfer System) som tilsvarer 180 UK studiepoeng.

  • Sosioøkonomisk - juridisk miljø
  • Oppgavearbeid

152979_pexels-photo-1181605.jpeg

Leveranse

på nett

MBA i HR og organisasjonspsykologi vil bli levert gjennom et topp moderne læringssystem, og alle elevene vil ha tilgang til internasjonale tidsskrifter og bøker. Alle programmene vil bli levert av internasjonalt fakultet, og studentene kan delta på liveforelesninger fra senior internasjonale fakulteter ved å logge inn på systemet. Alle øktene blir tatt opp og studentene kan lytte til forelesningene i fritiden. LMS har et alternativ for tvilavklaringsøkt og online klasseromsaktivitet. Klassene holdes to ganger i uken (søndag og tirsdag) i tre timer hver.

Klasserom

For de elevene som ønsker å delta på klasserom, vil Westford legge til rette for klasserom hver fredag på campus i Sharjah, De forente arabiske emirater. Alle øktene vil bli levert av senior fakultetsmedlemmer. Alle elevene vil også få tilgang til det nyeste læringssystemet som har muligheten til å laste opp oppgave- og referansemateriell og tidsskrifter.

Hvorfor WUC

Westford University College ble etablert i 2009 og er den mest pålitelige utdanningsinstitusjonen i De forente arabiske emirater. Vi tilbyr topprangerte MBA-programmer, bachelorkurs, profesjonelle programmer og bedriftsopplæring. 5000+ studenter, 3000+ globale studenter, 34+ kurs, 113+ nasjonaliteter, 16+ akademiske partnere, 10+ år i markedet.

Vår studentbase

Dubai, Sharjah, Abu Dhabi, Riyadh, Jeddah, Dammam, Oman, Bahrain, Kuwait, Qatar, USA, Storbritannia, Canada, Sør-Afrika, Libanon, Namibia, Nigeria, India, Malaysia, Singapore etc.

Læreplan

Om skolen

Spørsmål