Keystone logo
Whitefield Business School

Whitefield Business School

Whitefield Business School

Introduksjon

Whitefield Business School ( WBS ), som ligger i Mauritius, har vokst i løpet av de siste årene til å posisjonere seg som en av de anerkjente private tertiærutdanningene i landet. Med over 250 studenter fra 7 land, har WBS sakte vokst til å bli en merkevare som er synonymt med kvalitet og rimelig internasjonal utdanning. Institusjonen er tilknyttet det prestisjetunge Lincoln University fra Malaysia som er rangert blant de 35 beste universitetene i verden for kvalitetsutdanning av Times Higher Education. WBS tilbyr også internasjonal britisk utdanning gjennom NCC Education som opprinnelig ble etablert av regjeringen i Storbritannia og har produsert over 1 million alumner så langt. Våre kvalifikasjoner er anerkjent i over 40 land over hele verden, og kursene som tilbys spenner fra grunnnivå, diplom, undergraduate Degree, opp til masternivå. Studenter som fullfører utdannelsen gjennom WBS vil oppnå en internasjonalt anerkjent kvalifikasjon fra Lincoln University – vårt akkrediterte partneruniversitet. Utenlandske studenter kan også jobbe deltid mens de studerer i Mauritius og kan nyte opptil 3 års arbeidstillatelse etter studiet gjennom YPOP-ordningen. Det skal bemerkes at transport også er gratis for studenter på Mauritius. Kurs som tilbys ved WBS 1. MBA i Business Administration (MBA Generelt) 2. MBA i Global Business 3. MBA i Hospitality Management 4. Bachelor (Hons) i Business Administration 5. Bachelor (Hons) i Hospitality Management 6. Bachelor of Computer Naturvitenskap (Hons) (nettverksteknologi og cybersikkerhet) Studenter ved WBS blir instruert i kritisk resonnement, problemløsning, teamarbeid og kommunikasjonsevner. Vi har lagt til grunn en helhetlig tilnærming til utvikling av elevene slik at en elev skal vokse og utvikle seg som en person som setter pris på mangfold, dyrker en følelse av samfunnsansvar og blir godt forberedt til å nå livets mål.

Det unike utdanningssystemet ved Whitefield Business School

På WBS har vi utviklet en 3-trinns tilnærming til utdanning for å utvikle et sunt, godt avrundet, selvsikkert og rettferdig individ med kreative og kritiske tenkningsevner som er svært i stand til å møte livets utfordringer.

Trinn 1: Vår leveringsstrategi

Folk har sett flere sportsspill som gjør dem flinke til å diskutere og tolke spillet. Hva om disse timene brukt på å se spillet ble brukt på å spille spillet? Utdanning i dag kan sammenlignes med tilskuere (studenter) som ser en kamp (deltaker på en forelesning) på et stadion (klasserom)! Basert på ovenstående har vi i WBS bestemt oss for å gjenoppfinne måten vi leverer forelesninger på, og vi har tatt i bruk det Confucius forplantet:
«Fortell meg og jeg glemmer; Vis meg og jeg husker; Involver meg og jeg forstår" - Confucius

Trinn 2: Verdibasert utdanning

Det er et gammelt ordtak som sier at "Med mindre det er en atferdsendring, har utdanning ikke funnet sted". Derfor kan bare tilegnelse, forståelse eller oppbevaring av fakta ikke betegnes som fullstendig utdanning.
Ved Whitefield Business School ( WBS ) mener vi at utdanning bør føre til en positiv total endring i resonnement, følelser, tankesett og atferd. Mange undersøkelser har også påpekt at 85 % av suksessen i livet avhenger av karakteren din og bare 15 % avhenger av akademiske prestasjoner. Alle som gjennomgår utdanningsprosessen bør gjennomgå en positiv atferdsendring. Atferden vår i sin tur er formet av våre tanker og det som påvirker våre tanker er våre verdier! Derfor har verdier blitt tildelt kritisk betydning i utdanningssystemet vårt ved WBS , og fremme av verdier har blitt integrert med utdanningssystemet og undervisningsstrategiene våre.

Trinn 3: Mental og fysisk helse

Lav forekomst av fysisk aktivitet blant unge voksne antas å være årsaken til høye forekomster av fedme, depresjon og angst i verden. Utdanning ville være til liten nytte hvis man på slutten av dagen er usunn. Som ordtakene sier: "helse er den virkelige rikdommen". Ved WBS vil studentene bli utdannet om gode sunne vaner og oppmuntret til å ta opp fysiske aktiviteter. Ernæringsfysiologer inviteres jevnlig til å snakke med studenter, psykologer vil også bli invitert til veiledningssamtaler og det vil også bli organisert vanlige idrettsaktiviteter i lokalene for å drive ideen om fysisk og psykisk helse inn i våre studenters tankesett.

Whitefield Business School ble etablert i 2007

Whitefield Business School ( WBS ) er en registrert leverandør av høyere utdanning, behørig godkjent av Higher Education Commission og Mauritius Qualifications Authority.

Kvalifikasjonene til skolen tildeles av Lincoln University College, NCC Education og The Confederation of Tourism and Hospitality.

Kursene som tilbys ved WBS spenner fra Business Administration, Informasjonsteknologi og Tourism & Hospitality. Skolens programmer er anerkjent i over 50 land over hele verden.

Studenter fra Ghana, Kamerun, Madagaskar, Mauritius, India og Pakistan for å nevne noen har stolt på den høye kvaliteten på utdanningen som tilbys ved skolen, og WBS har nå vokst til en høyt ansett institusjon, rangert blant de beste i landet. Studentene har et bredt utvalg av kvalifikasjoner som spenner fra mastergrader, bachelorgrader og vitnemål, som tilbys på deltid, online og heltidsstudier.

Opptak

Trinn for trinn prosesssøknadsprosedyrer for internasjonale studenter

Trinn 1: Potensielle studenter fyller ut Whitefield Business School søknadsskjema og sender skjemaet sammen med skannede kopier av de første fem sidene med pass og utdanningsbevis og bevis på betaling av en ikke-refunderbar søknadsavgift på USD 170 på [email protected]

Trinn 2: Det akademiske styret ved Whitefield Business School vil vurdere den potensielle studentens berettigelse til å gå inn på ønsket kurs.

Trinn 3: Etter aksept og godkjenning gitt av det akademiske styret, bør potensielle studenter sende oss følgende dokumenter slik at vi behandler for visum:

 • a) Forespørsel om studentvisum
 • b) Søknad om å reise til Mauritius
 • c) Original kontoutskrift for 6 tidligere måneder (bør sendes med bud)
 • d) 4 bilde i passstørrelse (bør sendes med bud)
 • e) Fadderbrev
 • f) Medisinske attester (bør sendes med bud)

Trinn 4: Whitefield Business School fortsetter med visumsøknadsprosessen og innleverer studentenes dokumenter til Passport and Immigration Office of Mauritius.

Trinn 5: Etter at studentvisumet er godkjent, mottar studenten et tre måneders provisorisk visum for å reise inn i Mauritius. Whitefield Business School informerer studenten og studenten får syv virkedager på seg til å fjerne den resterende saldoen av kursavgiften.

Trinn 6: Studenten foretar betaling og sender telegrafisk overføring som bevis på betaling.

Trinn 7: Whitefield Business School frigir de originale dokumentene (velkomstbrev, opptaksbrev og visum) til studenten med ekspressbud.

Trinn 8: Studenten informerer Whitefield om mottakeren av originaldokumenter og informerer også institusjonen om hans/hennes reisedatoer. Send oss en skannet kopi av flybilletten. Studentene må være på Mauritius tre dager før kursstart.

Trinn 9: Student ved ankomst til Mauritius må gjennomgå en medisinsk sjekk på et privat laboratorium. Rapporten skal leveres til PIO for utstedelse av Visa for studieperioden.

Steder

 • Curepipe

  Thomy D'Arifat Street, Curepipe, Mauritius, 74404, Curepipe

  Spørsmål