Keystone logo
Wawasan Open University Samveldet Executive Master of Business Administration (cemba)
Wawasan Open University

Samveldet Executive Master of Business Administration (cemba)

George Town, Malaysia

Request duration

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

MYR 24 750 / per year

Blandet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Commonwealth Executive Master of Business Administration (CeMBA)

Utviklet som et samarbeidsprogram ved Commonwealth of Learning (COL), Vancouver, og et konsortium av fire deltakende universitetene i Asia, er dette programmet utviklet for å hjelpe fagpersoner som arbeider som ledere og veiledere i malaysiske organisasjoner, for å få en grundig forståelse av ledelsesprinsipper og utvikler ferdigheter og evner som kreves for å fungere som effektive ledere i det svært konkurranseutsatte globale forretningsmiljø. Presentasjonen av kursinnhold i Åpne Fjernundervisning (ODL) sikrer at elevene ikke trenger å forrykke fra sin arbeidsplass. Den moderne og svært relevant programinnhold er støttet av online og ansikt-til-ansikt veileder støtte, videokonferanse basert samhandling og Residential skole cum Prosjekt Workshop.

Programfunksjoner funksjoner~~POS=HEADCOMP

Programmet tilbys som en ODL modus for utdanning med attendability tilgang og fleksibilitet elementer tilpasset kravene i arbeids voksne i Malaysia.

 • Innhold utviklet samarbeid gjennom deltakelse av COL og ledende åpne universiteter i Asia.
 • Globalt innhold som er hensiktsmessig tilpasset lokale forretningsmiljø.
 • Effektiv læring støttet av svært interaktive og godt designet læringsstøttesystem, inkludert ansikt til ansikt tutorials, online og telefonisk veiledning, videokonferanser støtte, gjengede diskusjoner og mulig interaksjon med industriledere.
 • Program levering av kvalifiserte universitets fakultetet medlemmer.
 • Høy grad av applikasjons orientering gjennom bruk av case-studier og prosjektarbeid komponent.

Karrieremuligheter

Management nyutdannede av programmet kan posisjonere seg for midlere og høyere nivå lederstillinger i nasjonale og internasjonale organisasjoner, strebe for oppadgående mobilitet i egen organisasjon eller ta opp utfordrende oppgaver i ledende stillinger i næringslivet eller tjenestesektoren.

Kurs Tjenester Tilknyttet

Ser vi på de spesifikke funksjonene i den utøvende MBAprogramme, og den forventede studentprofilen, inkorporerer programmet levering flere funksjoner i nettstudenter støtte i tillegg til ansikt til ansikt støtte. Følgende er thecomponents av theprogramme levering:

Ansikt til ansikt Tutor støtte: Lærere vil engasjere 5 opplæringen økter per kurs, for å gi ansikt-til-ansikt tutorials til elevene, sammen med e-postbasert støtte som svar på studentspørringer. Ikke mer enn 25 elever, foreslås tildelt hver veileder for en gitt kurs. Den onlinetutorial støtte vil bli gitt på grunnlag av en forhåndsannonsert tidsplan og studentene forventes å delta aktivt i timene. Totalt 5 opplæringen økter per semester er planlagt for hvert kurs. Lærere vil føre diskusjoner på opplæring og gi avklaringer på spørsmål knyttet til kurset, merker du oppgaver, gi tilbakemelding og gi deg råd samt overvåke utviklingen. Lærere vil også gjennomføre case diskusjoner som en del av opplæringsprogrammer.

Den online chat-økt kan gjennomføres enten med eller uten lyd og video presentasjon. Diskusjoner og meldinger på klasse prosjekter og case-studier kan bli lagt ut for hele klassen eller for en bestemt gruppe studenter. Det er også chat-loggen funksjonen som inneholder detaljer om samtaleøkter som elevene kan se når som helst. Veiledere og kurslederne vil også gjennomføre elektronisk gjengede diskusjoner om aktuelle temaer for hvert kurs.

Videokonferanser støtte: Videokonferanse anlegget er tilgjengelig for å gjennomføre opplæring og til. Det kan også benyttes for å gjennomføre Viva Voce for student forskningsprosjekter under programmet. Til fordel for studentene, kan offentlige foredrag av eminente akademikere og bransjeeksperter organiseres gjennom videokonferanser.

Diskusjon rom for Learner samhandling som en del av Wawasanlearn funksjoner: Dette er et interaktivt miljø der studentene kan ha diskusjoner og stille spørsmål seg imellom, organisere case diskusjoner, erfaringsutveksling og andre peer samhandling. Studentene oppfordres til å danne læremiljøer for å forbedre deres læring gjennom å dele andres erfaringer, samt lære om ulike anvendelser av ledelse konsepter i ulike organisasjoner

Residential skolen cum Prosjekt Workshop (RSPW): En Residential skole cum Prosjekt Workshop, fordelt over en helg, vil bli organisert en gang i hvert semester for å gi intensiv interaksjon med bransjeeksperter for å forbedre sine kunnskaper og bistå i å fullføre sitt prosjektarbeid. I tillegg vil Residential skolen gi en plattform for elever å dele erfaringer og etablere nyttige nettverk.

Digital Library Tilgang: Registrerte elever, etter godkjenning, vil ha tilgang til elektroniske bibliotekkataloger, databaser, e-bøker, e-tidsskrifter og andre referanseressurser virtuelle.

Handy Guide til ledelsen Gurus: Gjennom et samarbeid mellom BBC og COL, Charles Handy, den kjente ledelse professor fra London Business School og nå en uavhengig forfatter, fikk i oppdrag å utarbeide "The Handy Guide to The Gurus of Management" som en slags "essensiell introduksjon" til en program av denne typen. Guiden er en radio-serien, totalt 12 programmer varer i 15 minutter hver, første sending i BBC World Learning strand av utdanningsprogrammer, i løpet av de tre siste månedene av 2001. Elevene kan nå høre denne serien - som ser på arbeidet til tolv ledelse guruer inkludert Peter Drucker, Tom Peters, Sumantra Ghoshal, Kenichi Ohmae og Bill Gates - online på BBC World Service Learning engelsk nettsted http://www.bbc. co.uk/worldservice/learningenglish/work.

Opptakskrav

(1) Vanlig Entry

 • Bachelorgrad med CGPA på minst 2,5; ELLER
 • Bachelorgrad med CGPA på mindre enn 2,5 med minimum 5 års erfaring i det aktuelle feltet; ELLER
 • Enhver annen tilsvarende kvalifikasjoner anerkjent av den malaysiske regjeringen og godkjent av Det akademiske kollegium ved Universitetet

(2) Akkreditering av realkompetanse (APEL)

Akkreditering av realkompetanse (APEL) gir en mulighet for personer med erfaring, men mangel på formell faglig kompetanse til å forfølge sine høyere studier. APEL innebærer identifisering, dokumentasjon og vurdering av realkompetanse for å fastslå i hvilken grad en person har oppnådd de ønskede læringsutbytte, for tilgang til et studieprogram.

Søkere bør oppfylle følgende opptakskriterier fastsatt av departementet for høyere utdanning (Mohe) og malaysiske Kvalifikasjoner Agency (MQA):

 • Kandidaten bør være minst 30 år i det året søknaden og ha minst STPM / Diploma / tilsvarende (f.eks stiftelse) med relevant arbeidserfaring.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Online Executive MBA i Entreprenørskap og New Venture Development
  • Oxford, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • Executive MBA
  • Warsaw, Polen
 • Executive MBA
  • Online United Kingdom