Keystone logo
Wawasan Open University

Wawasan Open University

Wawasan Open University

Introduksjon

Folkets universitet

Wawasan Open University (Wou) ble etablert i 2006 med en unik og sosialt ansvarlig mål - å gi arbeids malaysiere tilgang til kvalitet høyere utdanning via åpne Fjernundervisning (ODL) uavhengig av utdanning, etnisk eller sosioøkonomisk bakgrunn. Universitetet har spredd sine vinger i september 2013 for å tilby heltidsutdanning for STPM russen og diplom holdere på sin Main Campus i Penang.

Som folkets universitet, mener Wou på å tilby utdanning og livslang læring muligheter for alle mennesker for selv berikelse og faglig utvikling. Ved å åpne døren til høyere utdanning, sikrer Wou at flere malaysiere er nå i stand til å forfølge en rimelig grad.

Wawasan Open University (Wou), en av Malaysias fremste, private institusjoner for høyere utdanning, ble grunnlagt i 2006, med en forpliktelse til utvidelse av muligheter i høyere utdanning, og til fremragende undervisning for å øke kunnskapsnivået og stipend blant alle malaysiere. Vi tilbyr åpen fjernundervisning (ODL) for å gjøre det mulig å arbeide voksne til å forfølge sine pedagogiske drømmer uten å forstyrre deres faglige og personlige forpliktelser, og rimelige on-campus heltidsstudier i Penang for skole-avgangselever og diplom holdere. Vi utstyre våre studenter med industri-relevant kunnskap og ferdigheter som tjener dem utrolig godt i dagens konkurranseutsatte arbeidsmiljø.

Wou kursmateriell er utarbeidet og levert av eksepsjonelt kvalifisert personale fra industri og akademia. Guider leveres på engelsk, og vi tilbyr grunnkurs i engelsk til å styrke grunnleggende kompetanse, samt kurs på kommunikasjon på arbeidsplassen, engelsk for arbeidsplassen og skriveferdigheter for universitetsstudier for å øke ferdigheter.

Alle WOU programmer er fullt godkjent av den malaysiske departementet for høyere utdanning (Mohe). Til dags dato, 35 ut av over 50 programmer som tilbys av Wou har mottatt full akkreditering status av malaysiske Kvalifikasjoner Agency (MQA); og ut av de 35 akkrediterte programmer, 13 har fått anerkjennelse fra Statens Institutt (JPA) etter konfirmasjonen sin første batch av studenter.

Vår visjon, misjon og verdier

Vår visjon

Vi ønsker å være et levende læringsfellesskap som inspirerer læring, støtter innovasjon og næring all-round personlig vekst.

Vår misjon

Vi forplikter oss til utvidelse av muligheter i høyere utdanning og til fremragende undervisning for å øke kunnskapsnivået og stipend blant alle malaysiere.

Våre verdier

Vi tror at du har potensial til å utvikle seg til det fulle, i tråd med den verdsatte edle verdier som vi alle deler. Vi tror på:

Opprettholde høye institusjonelle standarder

Vi gir livslang læring og personlige utviklingsmuligheter for alle. For å oppnå dette, sikrer vi åpent opptak og tilgang til alt. Vi tror på å gi et nyskapende, omfattende akademiske programmer som tilbyr deg topp kvalitet instruksjon, høye institusjonelle standarder og et bredt spekter av utdanningsmuligheter.

Feirer mangfoldet av våre studenter

På Wawasan Open University, tror vi at dine prestasjoner, talenter og arv bidra vesentlig til samfunnet vårt. Vi støtter din rett og ansvar for å ta en aktiv rolle i læringsprosessen for å gjøre din erfaring en produktiv en. Ærlighet og integritet i undervisning, læring og rådgivningsprosessen er viktig, og en objektiv vurdering av dine ferdigheter og evner er nøkkelen til suksess. På Wawasan Open University, feirer vi mangfoldet av våre studentsamfunn, og vi er sikker på at du vil finne opplevelsen personlig berikende.

Erkjenner våre ansatte

Vi tror på å anerkjenne verdien og kompetansen til våre ansatte, fremme gjensidig respekt og opprettholde sine rettigheter. Som en lik mulighet arbeidsgiver, gir Wawasan Open University et støttende miljø som hjelper ansatte oppnå den rette balansen mellom arbeidslivet og deres personlige forpliktelser. Vi anerkjenner retten og ansvaret for våre ansatte å spille en aktiv rolle i deres faglige utvikling som de strever for excellence. Vi hjelper dem i denne prosessen ved å lage en ærlig og åpen beslutningsprosess.

Verdsette borgere og samfunnet

For å leve opp til den tilliten vi av våre sponsorer, våre studenter, og private givere, er vi forpliktet til ansvarlig forvaltning av våre økonomiske ressurser. Vi tar sikte på å bidra til det pedagogiske, økonomiske, menneskelige ressurser, teknologiske, sosio-økonomiske og kulturelle utviklingen av nasjonen samtidig bevare økologisk bærekraft.

Akademisk frihet og rettferdighet

Vi tror på akademisk frihet og fri og ærlig utveksling av ideer. Vi ønsker for den høyeste akademiske integritet og i å gi like rettigheter, lik tilgang og lik behandling hvor læringsmuligheter er bekymret.

Hva er Åpen Fjernundervisning?

Vår unike ODL tilnærming er ideell for voksne elever som søker å forfølge høyere utdanning for faglig utvikling og selv berikelse på en fleksibel og rimelig måte, uavhengig av deres tidligere utdanning, etnisk eller sosioøkonomisk bakgrunn. Mer enn 16.000 fagfolk i Malaysia har til dags dato, opplevde læringsmuligheter på Wou mens de fortsetter i jobbene sine.

ODL innebærer:

Ansikt-til-ansikt opplæringen økter (fem eller mer per semester), med høyt kvalifiserte lærere som også er lett tilgjengelig for deg mellom opplæring via telefon og e-post. Omfattende kursmateriell Tilgang til vår e-biblioteket Vår Learning Management System (LMS), en online plattform for å legge inn informasjon og for online diskusjoner / forum med jevnaldrende, lærere og kurskoordinatorer

Det spiller ingen rolle hvor du bor. Du må ha fleksibilitet til å studere i ditt hjem eller arbeidsplass, og også våre regionale sentre / støttesentre i Penang, Ipoh, Johor Bahru, Kuching, Kuala Lumpur, Bandar Utama og Klang, hvor vi tilbyr datatjenester hvis du ikke har din egen .

Du kan studere for en enkelt kurs uten å forplikte deg videre. Alternativt kan du ta flere kurs etter hverandre til du har fått en kvalifisering. Du kan selv ta en pause mellom kurs hvis du må.

Du må ha fleksibilitet til å velge den optimale antall studiepoeng for å ta hvert semester som passer din personlige, arbeid og studie forpliktelser Vi tilbyr 45 ODL programmer på vitnemålet, utdannet og høyere nivå, i næringslivet, teknologi, utdanning og liberale studier, inkludert seks MBA programmer.

Steder

  • George Town

    Wawasan Open University 54, Jalan Sultan Ahmad Shah, 10050, George Town

Spørsmål