Keystone logo
Waseda Business School

Waseda Business School

Waseda Business School

Introduksjon

Waseda Business School (WBS) - Graduate School of Business and Finance, en del av

WBS vil gi, til de personene som har fullført et forretningsutdanningsprogram som reflekterer de siste forskningsresultatene, basert på passende standarder for evaluering, og som har tilegnet seg praktisk ekspertise og beslutningsferdigheter på høyt nivå som bedriftsledere, graden av Master. of Business Administration (MBA), og til de som har tilegnet seg avansert finansiell kunnskap og teori basert på internasjonale standarder, graden Master of Science in Finance (MSc in Finance). Vi har tre programmer som alle gjennomføres på engelsk (noen kurs er også tilgjengelig på japansk)

WBS er i stand til å gi en velbalansert, pedagogisk læreplan gjennom et omfattende utvalg av valgfrie kurs, inkludert dyrking av globale perspektiver og profesjonell etikk, slik at den kan tilby et vell av læringsmuligheter i teoretiske og empiriske tilnærminger, samt i anvendelsen av dette.

Vårt oppdrag

WBS skaper et dynamisk læringsfellesskap for alle interessenter som en katalysator for å utvikle innsiktsfulle og ansvarlige globale ledere med handlekraftig ledelseskunnskap.

Campus funksjoner

Livet på WASEDA

Det er mange måter å engasjere seg og utforske interessene dine på Waseda Business School . I delene nedenfor kan du lære mer om elevene våre, begivenhetene og tradisjonene de liker, og hvor og hvordan de bor i Tokyo.

Livet på WASEDA – Waseda Business School (Graduate School of Business and Finance)

Bor i Tokyo

Informasjon om bolig og generelle dagliglivsspørsmål og en omfattende veiledning for å få studentvisum finner du på nettstedet til Senter for internasjonal utdanning.

Tokyo er en morsom, ren, trygg, trendy megaby i verdensklasse med flere trestjerners Michelin-restauranter enn Paris og ulike spesialitetsbarer som tilbyr de fineste mikrobryggene, sake og vin. Livskvaliteten i Tokyo er ekstremt høy, og det faktum at japanere har noen av de høyeste levealder i verden er ingen overraskelse.

Tokyo produserer kulturelle gjenstander som anime og manga som er populære over hele verden. Men det er også et etos her, fanget i Sophia Coppolas film Lost in Translation, som må oppleves for å bli forstått.

Tokyo har et fantastisk offentlig transportsystem. Så du kan enkelt få tilgang til museer, kunstgallerier, konserter og sportsbegivenheter, sumobryting og ulike kulturfestivaler. To internasjonale flyplasser i Tokyo (Haneda og Narita) gjør det mulig å enkelt reise gjennom Asia og utover.

Tokyo er også det forretningsmessige og politiske sentrum for verdens tredje største økonomi og et knutepunkt som kobles til resten av Asia. Det er her hovedkvarteret ligger for de fleste Fortune 500 japanske firmaer og de fleste japanske datterselskaper av Fortune 500 multinasjonale firmaer. Slik sett er Tokyo i seg selv som et levende laboratorium for folk med stor interesse for virksomheten. Så det sies at Tokyo er den perfekte rammen for studenter fra hele verden som ønsker å tjene en MBA i Asia. Det beste av alt er at til og med studenter som ikke kan japansk rapporterer at de kan nyte livet sitt i Tokyo veldig mye.

Fasiliteter

HyFlex Classroom

Biblioteker

WBS-studenter har tilgang til følgende bibliotekfasiliteter. Timene som er angitt nedenfor er de timene bibliotekene er åpne i skoleterminen. Husk å sjekke åpningstidene i pausene.

 • Bedriftsbibliotek (10. etasje, bygning 11)
  Dette biblioteket gir referansemateriale som bøker og tidsskrifter innen handel og næringsliv for fakultets- og hovedfagsstudenter. Noen materialer er tilgjengelige for utlån (opptil to varer om gangen i to uker).
 • Business Library Reference Room (10. etasje, bygning 11)
  Næringsbiblioteket har et tilknyttet referanserom med ca 50 plasser for studenter.
 • S. Takata Memorial Research Library (Bygning 2)
  S. Takada Memorial Research Library er dedikert til bruk av fakultetet og doktorgradsstudenter innen samfunnsvitenskap, og tilbyr forskningsmateriell samt bøker og tidsskrifter på fremmedspråk. Samlingen, som har totalt mer enn 320 000 gjenstander, er tilgjengelig for avgangsstudenter for surfing, utlån og kopiering, og anlegget er utstyrt med 110 seter. Åpent lenger enn andre biblioteker på campus, og selv under opptaksprøveperioden, vil dette biblioteket være svært nyttig for WBS-studenter, spesielt de som ønsker å få tilgang til fremmedspråklig materiale. For å besøke biblioteket går du inn fra den sørlige inngangen på siden som vender mot Bygg 2, og går deretter opp til 3. etasje.
 • Studentlesesal (kjelleretasje, bygning 11)
  Dette anlegget er først og fremst for bruk av studenter ved Handelshøyskolene og International Liberal Studies, men hovedfagsstudenter er også velkomne til å bruke det til surfing og utlån.
 • Hele universitetets biblioteksystem
  Studentene har også tilgang til sentralbiblioteket og de andre bibliotekfasilitetene på campus.

Introduksjon til bygning 11

Waseda Business School ligger i en av Waseda Universitys nyeste bygninger – bygning 11 – på Waseda hovedcampus. Bygningen sto ferdig i 2009 med økonomisk støtte fra Daiwa Securities Group Inc., et av de største verdipapirforetakene i Japan. Bygningen har flere klasseromsoppsett og hvert klasserom er utstyrt med oppdatert undervisningsteknologi.

WBS-studenter tar hovedsakelig timer i 9. og 11. etasje. Studenter kan reservere klasserom for gruppestudieøkter når rommene ikke brukes til undervisning. Bygning 11 har mange nettverkstilgangspunkter som gjør det mulig for studenter å få tilgang til Waseda Universitys høyhastighets trådløse nettverk.

  Akkrediteringer

  EFMD Equis-akkreditertAACSB-akkreditert

  Steder

  • Tokyo

   WASEDA Business School Admissions Office 3rd Floor, Bldg.11 1-6-1 Nishi-Waseda, Shinjuku-ku Tokyo 169-8050 JAPAN, , Tokyo

   • Singapore

    50 Nanyang Ave, Singapore 639798, , Singapore

    Spørsmål