Keystone logo

Waseda Business School

A logo

Introduksjon

Waseda Business School (WBS) - Graduate School of Business and Finance, en del av

WBS vil gi, til de personene som har fullført et forretningsutdanningsprogram som reflekterer de siste forskningsresultatene, basert på passende standarder for evaluering, og som har tilegnet seg praktisk ekspertise og beslutningsferdigheter på høyt nivå som bedriftsledere, graden av Master. of Business Administration (MBA), og til de som har tilegnet seg avansert finansiell kunnskap og teori basert på internasjonale standarder, graden Master of Science in Finance (MSc in Finance). Vi har tre programmer som alle gjennomføres på engelsk (noen kurs er også tilgjengelig på japansk)

WBS er i stand til å gi en velbalansert, pedagogisk læreplan gjennom et omfattende utvalg av valgfrie kurs, inkludert dyrking av globale perspektiver og profesjonell etikk, slik at den kan tilby et vell av læringsmuligheter i teoretiske og empiriske tilnærminger, samt i anvendelsen av dette.

Vårt oppdrag

WBS skaper et dynamisk læringsfellesskap for alle interessenter som en katalysator for å utvikle innsiktsfulle og ansvarlige globale ledere med handlekraftig ledelseskunnskap.

Akkrediteringer

Steder

  • WASEDA Business School Admissions Office 3rd Floor, Bldg.11 1-6-1 Nishi-Waseda, Shinjuku-ku Tokyo 169-8050 JAPAN, , Tokyo

  • 50 Nanyang Ave, Singapore 639798, , Singapore

Spørsmål