Keystone logo
Warsaw University Of Technology Business School

Warsaw University Of Technology Business School

Warsaw University Of Technology Business School

Introduksjon

112357__APT8752.jpg

Planlegger du å starte et Executive MBA-program, og du ser etter riktig retning for deg? Bli med på webinar den 26. mars, 17:00
Registrer deg her - https://link.do/yKdSJ


Om oss

Warsaw University Of Technology Business School er blant de beste polske skoler som tilbyr ledende utdanning av høy kvalitet. Skolen har operert i over 27 år. Det har jevnlig vært oppført på toppen av nasjonale rangeringer og forbedrer kontinuerlig sin posisjon i internasjonale rangeringer. Målet med skolen er å utdanne dagens ledere som klart forstår dagens verden og sin egen rolle som bedriftsledere. Vårt oppdrag er å dyrke ansvarlige ledere som kan lede andre og som kontinuerlig arbeider med egen kunnskap, ferdigheter og talenter.

Vårt oppdrag er å dyrke ansvarlige ledere.

En skole for ledere

Moderne økonomi og samfunn har behov for virkelige ledere - ledere som er i stand til å planlegge strategisk, handle ansvarlig, løse problemene effektivt, ta den beregnede risikoen og dele sin entusiasme med andre. De skal utvikle sine ledelsesmessige og entreprenørmessige ferdigheter og ha et dypt innblikk i økonomien og deres egen organisasjon. Ledere må også være åpne, fleksible og kunne tilpasse seg endringene som skjer i deres miljø.

WUT Business School former folk som forstår andres synspunkter, overtale og lede andre mennesker.

Et europeisk eksperiment

Warsaw University Of Technology Business School ble opprettet i 1991 som et resultat av et dristig eksperiment. Det ble opprettet i fellesskap av fire institusjoner: det beste polske tekniske universitetet, Warszawa universitet for teknologi og tre prestisjefylte handelshøyskoler fra Vest-Europa - HEC School of Management (Paris, Frankrike), London Business School (UK) og NHH Norsk økonomihøgskole (Bergen, Norge). Derfor, fra begynnelsen, hadde WUT Business School en virkelig internasjonal karakter, som har blitt vellykket opprettholdt takket være det kontinuerlige engasjementet av grunnleggerne. Skolen har i mange år vært medlem av European Foundation for Management Development, skapt av ledende europeiske lederskoler.

110414_inauguracja2018-64.jpg

Den høyeste kvaliteten på utdanningen

Warsaw University Of Technology Business School har utviklet sin egen utdannelsesmodell , lydig mot den moderne verdens kompleksitet og de høye forventningene som lederne må møte. Modellen er basert på tre søyler:

  • utvikle kunnskap og ferdigheter
  • bruke kunnskapen i praksis
  • studentenes personlige utvikling

Vår modell er orientert mot forståelse av moderne økonomi og samfunnets kompleksitet, forhold mellom ulike aktivitetsområder, samt forståelse for utfordringene som ledere må møte. Uavhengige lag, som består av polske og utenlandske forskere og forretningsutøvere, sørger for at læreplanene forblir av høyeste kvalitet.

Vi er stolte av å gi utdanning som møter våre elevernes forventninger.

Alumni Network

Bortsett fra kvaliteten på utdanningen, er våre MBA-programmer 'utdannetes nettverk' den største fordelen ved WUT Business School . Våre alumni er spredt over hele verden, holder høye stillinger i organisasjoner og har ofte utviklet egne bedrifter. Takket være et samarbeidende alumni-nettverk skaper våre nyutdannede unike forretningsmuligheter.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Warsaw

    Warsaw University of Technology Business School Koszykowa 79, 02-008 Warsaw, 02-008, Warsaw

Programmer

Spørsmål