Keystone logo
Vlerick Business School

Vlerick Business School

Vlerick Business School

Introduksjon

Vlerick Business School er en trippel-akkreditert internasjonal handelshøyskole i hjertet av Europa – rangert som nummer én i Benelux for lederutdanning og 19 i Europa. Vi har spesifikk ekspertise innen digital transformasjon, entreprenørskap og innovasjon, helsetjenester, energi og finansielle tjenester. Bortsett fra våre nære bånd til KU Leuven og Ghent University – og våre strategiske allianser med Peking University og University of Stellenbosch Business School – bygger vi hele tiden vårt nettverk av bedriftspartnere over hele verden.

Vårt oppdrag

Bo. Lære. Hoppe.

Da André Vlerick grunnla skolen for mer enn 65 år siden, bygde han den på en sterk tro på virksomhetens kraft som en kilde til fremgang og velstand. Og mens den visjonen ikke har endret seg til i dag, har verden vi ønsker at fremgang og velstand skal trives, endret seg.

Stadige globale endringer og rask teknologisk utvikling forstyrrer mange markeder. Derfor trenger vi positive endringsskapere med en visjon som er forankret i en drøm.

 • Leve drømmen.

Drømmene våre gir innhold, mening og retning til livene våre. Og under de rette forholdene gjør de oss i stand til å berøre andres liv og påvirke verden rundt oss. Men uansett hvor nær eller langt drømmen din er, er én ting sikkert: du trenger mot til å ta det første skrittet.

Hos Vlerick gir vi grobunn for drømmene dine til å slå rot, vokse og til slutt trives. Å bygge bro mellom å drømme, våge og gjøre.

Vi gir deg inspirasjonen, kunnskapen og kollegastøtten for å oppmuntre deg til å leve drømmen din.

 • Lær kontinuerlig.

I en verden i rask endring tilhører fremtiden de menneskene med kapasitet og iver etter å fortsette å lære. For å holde tritt med endringene rundt oss, men også for å gjøre oversikt over våre egne utviklende perspektiver. Dette er grunnen til at vi på Vlerick fortsetter å utfordre studentene og deltakerne våre til å utfordre både seg selv og status quo. For du kan bare lede når du fortsetter å lære.

Som en handelshøyskole og et bredere samfunn anser vi i Vlerick oss ikke som noe unntak. Akkurat som deg, vet vi at du enten innoverer eller dør. Derfor fortsetter vi å revurdere Vlerick læringsreiser, og tilby et bredt spekter av undervisningsmetoder og opplevelser - enten de er på stedet eller online - for å skape læring med innvirkning.

For det er det som driver hele Vlerick-samfunnet: utfordre deg selv alltid, vær alltid student.

 • Hopp med selvtillit.

Din Vlerick-erfaring vil ikke bare farge sinnet ditt, utvide perspektivet ditt og åpne for nye muligheter, det vil også gi deg støtten du trenger for å ta det spranget fremover. Troens sprang står mellom kunnskapen, ferdighetene og verktøyene du har tilegnet deg og bruker dem for å lede med hensikt. Og å omsette kunnskap til handling.

Fordi det er det spranget som ligger i sentrum for vårt eget formål: å bli en magnet som tiltrekker seg driftige ledere, vekker lidenskapen deres og kanaliserer den til en positiv kraft for endring.

Fordi vi vet at suksess har potensial til å inspirere og magnetisere andre, og skape en ringvirkning hvis innvirkning kan merkes over hele kloden. Alt den trenger er at du tar spranget.

Vår læringsmetode

Du hopper fremover. Vi driver din vei.

Å trives i dagens stadig skiftende forretningsmiljø betyr å forplikte seg til å lære – og samarbeide med en organisasjon i endring, hvis praktiske, integrerte tilnærminger holder deg i forkant.

Hos Vlerick skaper vi et rom hvor du kan fordype deg i energisk, inspirerende og svært interaktiv læring. Det er der du hopper inn i nye tilnærminger, lærer av å gjøre, dele og absorbere – og leve det profesjonelle livet du alltid har drømt om.

Og du kan gjøre det på grunn av de FEM LØFTENE vi gir deg.

#1. Din sikkerhet = vår bekymring

Vlerick-opplevelsen har alltid handlet om å ha et trygt rom for å eksperimentere, utforske og bli støttet mens du lærer – og dette er sant nå, mer enn noen gang.

På campus er energinivået høyt – med tiltak på plass for å holde deg trygg. Så du kan fokusere helt på å lære og suge til deg Vlerick-stemningen.

I de små læringsgruppene dine - din smidige, støttende gruppe jevnaldrende - vil du oppleve intim, maksimal innvirkning på læring med sikker fysisk distansering.

På nettet kjenner du susen av spenning og involvering når du tar del i utfordringer og jobber fleksibelt med jevnaldrende fra hele verden.

Uansett hvor du er og uansett hvordan du lærer, vil du alltid oppleve et trygt rom for å tenke utover det konvensjonelle, uttrykke dine ideer og erfaringer – og være omgitt av jevnaldrende og lærere som lytter, deler og støtter.

# 2. Dine fremtidige behov = utgangspunktet vårt

Du utforsker de virkelige utfordringene din bedrift står overfor. Du drømmer stort, utfordrer status quo, oppdager en verden av muligheter og eksperimenterer med nye ferdigheter.

Læring har størst effekt når du også lærer om deg selv. Og for å gjøre resultatene håndgripelige, vil utgangspunktet ditt være konkret, relevant og personlig – basert på de virkelige utfordringene som organisasjonen din står overfor, en 360° skanning av dine egne styrker og svakheter, en fersk undersøkelse, et in-company prosjekt , etc.

Vi bygger på dine tidligere erfaringer og nåværende situasjon for å gi deg verktøyene og tilliten til å ta de neste trinnene i din profesjonelle utvikling - noe som gir deg en konkret avkastning på investeringen.

Du velger den læringsmetoden som passer deg best. Det kan være 100 % online og i eget tempo. Eller det kan være en hybrid av læring på campus og nett.

# 3. Din læring = alltid aktiv

Hos Vlerick omsetter du kunnskap til handling og handling til kunnskap.

Du dykker ned i svært interaktive læringsopplevelser som består av forskjellige formater og aktiviteter. Du jobber sammen med jevnaldrende med ulike bakgrunner, deler, lærer og opplever summen av gruppeenergi.

Alt integreres – fra forretningssimuleringer, spill og rollespill til praktiske utfordringer, enten du dykker inn på nettet eller på campus.

Du graver dypere og får både teoretisk innsikt og de praktiske ferdighetene du trenger for å gjøre en forskjell.

# 4. Ditt Vlerick-nettverk = Et fellesskap for livet

Du blir med i en mangfoldig gruppe som vil dele sine erfaringer og støtte deg hvert steg - og bli viktige venner og forretningskontakter gjennom hele ditt yrkesliv.

Fakultetet vårt er tilgjengelig og tilgjengelig. Så ta en kaffe eller en nettprat med professoren din og del innsikt fra på tvers av sektorer, geografier, erfaringer og kulturer.

Du har uendelige muligheter til å høre fra og møte eksperter og seniorledere fra en rekke organisasjoner.

Du lager forbindelser på tvers av sektorer og sektorer. Og du får venner - og oppdager muligheter - over hele verden.

# 5. Ditt sprang fremover = Vår belønning

Vi gir deg kunnskap, verktøy og tankesett for å utfordre status quo.

Du blir en endringsagent i organisasjonen din – utstyrt med rammer, verktøy, handlingsplaner og selvtilliten til å inspirere andre. En trygg leder som vil ha en positiv innvirkning i næringslivet og i samfunnet.

Du kan stole på at vi støtter deg mens du tilpasser deg og lærer gjennom hele karrieren. Vårt oppdrag om å holde deg i forkant er en av grunnene til at vi er en trippel-akkreditert og topprangert handelshøyskole.

Statistikk

  Campus funksjoner

  Vlerick Business School har campus i Brussel, Gent og Leuven. Campusene våre er møteplasser for akademikere, gründere, ledere og studenter. Denne sammensmeltingen av identiteter og ambisjoner fører til en strøm av nye ideer og innsikter.

  • Brussel Campus

  Vår campus i Brussel ligger i sentrum av Brussel – hjertet av Europa. Campus ligger i gangavstand fra shopping- og turistområdet, samt finanssenteret.

  • Ghent Campus

  Vår campus i Gent ligger i hjertet av den historiske byen og ligger i de vakkert renoverte lokalene til 'Groot Seminarie'.

  • Leuven Campus

  Campusen vår finner du i en vakkert renovert, historisk bygning i hjertet av studentbyen Leuven.

   Rangeringer

   Våre rangeringer i autoritative oppføringer bekrefter vår posisjon som en europeisk handelshøyskole på toppnivå. Selv om slike rangeringer er viktige, er de ikke prioritert for oss i Vlerick. Vi har vår egen visjon om bedriftsutdanning og våre egne evaluerings- og forbedringsstrukturer. Målet vårt er å lede fremfor å følge innovasjonsprosessen.

   Oversikt Financial Times Ranking

   Benelux Europa Verden
   European Business School (2020) 2 24 /
   MBA
   2
   4
   29
   40
   99
   85
   mestere
   2
   1
   28
   19
   35
   23
   Executive Education (2020)
   1
   2
   1
   17
   17
   16
   27
   31
   28

   Alle rangeringer kan konsulteres på nettstedet til Financial Times .

   Steder

   Steder
   • Reep,1, 9000, Ghent

   • Vlamingenstraat,83, 3000, Leuven

   • Avenue du Boulevard,21, 1210, Brussels

   Spørsmål