Keystone logo
Vatel Turkey

Vatel Turkey

Vatel Turkey

Introduksjon

Vatel har 50 administrasjonsskoler som ligger i Europa, Amerika, Asia og Afrika. De deler det samme oppdraget: å forberede de yngre generasjonene til å bygge sin profesjonelle fremtid i den internasjonale gjestfrihets- og turistledelsessektoren.

Vatel har besluttet å:

  • Lær ledelsesteknikker basert på to århundrer med historie i gjestfrihetsbransjen, basert på tjenester av høy kvalitet og kundetilfredshet. Dette inkluderer alle kulturelle aspekter ved klienter, fra landet der hotellet ligger til personellet som jobber i det.
  • Formidle den franske gjestfrihetskunsten, anerkjent over hele verden som et tegn på kvalitet, god smak og fortreffelighet.
  • Undervis fransk i alle ikke-fransktalende land der gruppen vår opererer.

Vi har nå 35 000 studenter som jobber over hele verden og som er stolte av å kalle seg Vateliens og å jobbe i de vakreste hotellene på jorden.

Beste Hospitality Management School

Vatel Group og dets campuser over hele verden har vunnet prisen "Best Hospitality Management School" i den 17. Worldwide Hospitality Awards, og konkurrerer mot 42 prestisjetunge internasjonale skoler.

fakta

  • 55-campus
  • 1st-Worldwide Business School Group in Hospitality and Tourism Management
  • 9000-studenter
  • 1. tildelt den beste gjestfrihetsskolen av fagfolk i bransjen
  • 35 000-Alumni

Høyt utdannede og svært profesjonelle lærere

Lærerstaben spiller en svært viktig rolle i din fremtidige suksess. Hos VATEL Istanbul gir lærere sin kunnskap og lidenskap videre til deg. Takket være interaktive treningsmetoder som er nær virkeligheten i gjestfrihetsfeltet. De gir deg verktøyene for å utvikle dine tekniske, konseptuelle og analytiske ferdigheter som fremtidige ledere. Det langvarige engasjementet til lærerstaben til VATEL, enten de er universitetslærere eller gjesteforelesere valgt for deres fortreffelighet innen deres spesifikke felt, bidrar til din karrierelange suksess.

Opplæringsmål

I et internasjonalt miljø, mestring av ledelses-, teamleder- og ledelsesteknikker. Utvikle faglige, juridiske, økonomiske og språklige evner med mål om å være en operativ leder i en bedrift.

En flott mulighet fra Vatel Istanbul: Studer ett semester i Istanbul, ett semester i Frankrike!

VATEL Istanbul tilbyr deg en flott mulighet for din praktiske søknadsperiode!

Du kan nå tilbringe det teoretiske semesteret ditt i Istanbul i 3 måneder, etterfulgt av dine praktiske søknader i 10 uker på vårt hotellcampus som ligger i Sør-Frankrike: Nimes...

Du kan ikke være internasjonal mens du holder deg lokal!

Opptak

Steder

Steder
  • Mebusan Yokuşu Sokak No:15 Beyoğlu, 34000 Istanbul, Istanbul

Spørsmål