Keystone logo
Vatel Brussels & Paris

Vatel Brussels & Paris

Vatel Brussels & Paris

Introduksjon

Den første vatel skolen åpnet altså i Paris med en unik og grunnleggende pedagogisk metode: å ha teoretiske kurs fulgt av en profesjonell erfaring med det som var blitt lært i klassen. For å oppnå dette hadde hver vatel skole en applikasjonsrestaurant og / eller et hotell rett på Campus hvor studentene kunne sjekke kunnskapen deres gjennom profesjonell anvendelse av den hos ekte kunder.

vatel har 50 administrasjonsskoler i Europa, Amerika, Asia og Afrika. De deler det samme oppdraget: å forberede de yngre generasjonene til å bygge sin profesjonelle fremtid i den internasjonale gjestfrihets- og turistledelsessektoren.

vatel har bestemt seg for å: Undervise ledelsesteknikker basert på to århundrer historie i gjestfrihetsbransjen, basert på tjenester av høy kvalitet og kundetilfredshet. Dette inkluderer alle kulturelle aspekter av klienter, fra landet der hotellet ligger til personell; Formidle den franske gjestfrihetskunsten, anerkjent over hele verden som et tegn på kvalitet, god smak og fortreffelighet; Lær fransk i alle land som ikke er fransktalende der gruppen vår opererer.

Vi har nå 35 000 alumner som jobber over hele verden og er stolte over å kalle seg Vateliens og jobbe på de vakreste hotellene på jorden.

Steder

 • Île-de-France

  Rue Nollet,122, 75017, Île-de-France

  • Brussels

   Avenue de la Toison d'Or,80, 1060, Brussels

   Spørsmål