Keystone logo
Valparaiso University

Valparaiso University

Valparaiso University

Introduksjon

Valparaiso University er et topprangert universitet som tilbyr over 15 graduate-programmer og tiltrekker seg studenter fra hele verden. Med fokus på å utvikle profesjonelle karrierer, er vårt oppdrag hos Valpo å skape ledere som tjener deres lokalsamfunn for å skape en bedre verden. Hvert av programmene våre tar for seg ferdighetene du trenger for å bli en leder, mens de understreker viktigheten av å tjene andre for å skape en bedre verden. Du kan velge en MBA fra våre AACSB-akkrediterte forretningsprogrammer.

Handelshøyskolen vår er blant de 5 % beste handelshøyskolene i verden og har fokus på bærekraft og etisk praksis for å hjelpe ledere med å "gjøre det bra ved å gjøre godt." Vårt informasjonsteknologiprogram er STEM-sertifisert og åpner døren til utvidede OPT- og CPT-muligheter i USA, og forbereder kandidater til å jobbe i næringslivet og industrien rundt om i verden. Med fokus på epidemiologi, forbereder vårt doktorgradsprogram i folkehelse studentene til å møte behov i utviklingsland og utviklede land.

Våre Masters in International Economics er en leder i å forberede nyutdannede til å jobbe i en rekke private og statlige omgivelser. Populære programmer i College of Health Professions inkluderer Masters of Nursing, med fokus på opplæring av sykepleierutdannere for å utvikle utøvere som kan utdanne neste generasjon sykepleiere, og Doctor of Occupational Therapy-graden.

I College of Arts and Sciences fullfører studenter grader i sportsadministrasjon, digitale og sportsmedier, dataanalyse og modellering og mer! Valparaiso University ligger bare 1 time fra Chicago, og er en liten skole som tilbyr personlig tilpassede tjenester med tilgang til en av de største byene i landet. Bli med på den voksende listen over Valparaiso University kandidater fra over 40 land og skap fremtiden du ønsker for deg selv.

Steder

  • Valparaiso

    Chapel Drive,1700, 46383, Valparaiso

Spørsmål