Keystone logo
University of the Thai Chamber of Commerce Global MBA
University of the Thai Chamber of Commerce

Global MBA

0 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

* hele programmet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Global MBA

Universitetet i det thailandske handelskammeret er unikt gjennom sin forbindelse med det thailandske handelskammeret . Denne koblingen sikrer at fokuset på programmet er å tilby lederekunnskaper som ikke bare er oppdaterte, men også relevante og nyttige for ledere eller bedriftseiere.

Etablert i 1989 var MBA i International Business (Global MBA) det første programmet av sitt slag åpnet i Thailand for å bli utført helt på engelsk. Kvaliteten er overordentlig viktig, og programmet opprettholder små klassestørrelser for å muliggjøre en interaktiv problembasert læringsmetode. Å ha både internasjonale studenter og instruktører bidrar til den mangfoldige blandingen av nasjonaliteter og kulturer som er representert i klasserommet, noe som fører til en virkelig internasjonal erfaring i læring. I tillegg tillater utvekslingsprogram med ulike universiteter i verdensklasse at professorene skal dele sine erfaringer, og også for studenter å studere i utlandet hvis de ønsker det.

program Rasjonale


Verdens forretningsmiljø blir stadig mer konkurransedyktig, til det punktet at selv en lokal bedrift befinner seg overfor utenlandsk konkurranse. Verdensarrangementer og teknologi har ført til uforutsette utfordringer og endringshastighet uten sidestykke i historien. Produktets livssykluser er kortere og konkurransen er ikke lenger bundet av nasjonale grenser på grunn av e-handel, forbedret kommunikasjon og moderne distribusjonssystemer. Globale ledere må søke kunnskap og lære hvordan teorier kan brukes for å løse de ustrukturerte problemene som står overfor hver dag

Program Mål

Hovedformålene med MBA Global Business er å gi profesjonell opplæring for forretningsfolk for å gjøre det mulig for dem å løse problemer og ta effektive beslutninger på tvers av et bredt spekter av virksomhetsemner, for eksempel problemer knyttet til ledelse, markedsføring eller økonomi. Som sådan tilbyr det kurs som dekker et bredt spekter av emner, med det overordnede målet å utvide og forbedre evner og verktøy tilgjengelig for effektiv problemløsing og beslutningstaking i virksomheten. Programmet er å produsere kompetent personell med kvalifisert kompetanse i global business management for å betjene de voksende behovene i næringslivet, i tillegg til å gi MBA-kandidater med etisk og moralsk samvittighet for økt samfunnsansvar også.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • EDHEC Global MBA
  • Nice, Frankrike
  • Paris, Frankrike
  • + 1 mer
 • Global MBA Supercars, Superbikes og Motorsports
  • Bologna, Italia
 • Global MBA (UNINETTUNO)
  • Barcelona, Spania