Keystone logo
University of Western Australia Business School

University of Western Australia Business School

University of Western Australia Business School

Introduksjon

Hvorfor velge UWA


Utforsk våre campus og fasiliteter, bli kjent med historien til vårt stats eldste universitet og oppdag hvorfor en UWA-grad kan sette deg opp for fremtidens karriere, ikke bare morgendagens arbeid.

Vi er stolte av å rangere først i Vest-Australia og plassere i topp 100 av universiteter globalt.

No1 - Like første samlet for student etterspørsel og forskning

7 - Syv av fagene våre er rangert i verdens topp 50

Topp 100 - rangert 96 i topp 100 av universiteter rundt om i verden

74880_74854_2017.03.06UWAANNUAL-HR-61BusinessSchool.jpg


Fem grunner til å studere ved UWA

Finn ut hva som inspirerer folk til å forfølge sine mål med oss.


Levende studentopplevelse

I tilknytning til Svanen er vår Perth campus blant de mest pittoreske i Australia med ikoniske sandsteinsbygninger som sitter blant kulturarvene. Vi er bare 10 minutter fra Perths største shopping- og forretningsdistrikt, og i nærheten av mange av byens fantastiske strender.

På campus har du en rekke viktige fasiliteter å nyte, inkludert kafeer, biblioteker, bokhandlere, et levende kulturområde og tonn klubber og samfunn for å bli med og oppleve studentlivet fullt ut. Vårt støttende Studentgilde betyr at du kan prøve deg på frivillig arbeid, få uavhengig rådgivning i en rekke saker eller delta i en av de mange varierte hendelsene på og utenfor campus.


Innovativ kursstruktur

Uansett hva du må ha, skaper en UWA-grad en verden av muligheter. Om lag 40 prosent av dagens jobber vil ikke eksistere om 20 år (CEDA, 2015), så vi tror på bedre forberedelse for fremtidens karrierer.

Vår innovative kursstruktur er den eneste i sitt slag i WA og er basert på en global modell. Det betyr at du kan forfølge dine interesser og maksimere dine karrieremuligheter på samme tid. Denne fleksibiliteten setter deg fra mengden og er nøkkelen til fremtidssikring av karrieren din.


Rangeringer og rangeringer

Vi plasserer like første i Australia for student etterspørsel, tar opp startlønn, forskningsintensitet og forskningsbidrag basert på sentrale tiltak i Good Universities Guide 2016. QS World Rankings har gitt oss sin høyeste vurdering mulig - 5 Stjerner - og vi rangerer i den øverste en prosent av universiteter over hele verden. Syv av fagområdene våre er rangert i verdens topp 50, i henhold til QS World University-rangeringer etter emne.


Graduate resultater

Din UWA-grad er en investering i fremtiden. Våre nyutdannede overgår konsekvent de nasjonale gjennomsnittlige startlønnene og statsskoleutdanningen. Vi feirer sterke industripartnerskap, og tilbyr deg praktiske, virkelige erfaringer i tillegg til verdifulle profesjonelle nettverksmuligheter. Denne praktiske læringsmetoden er høyt verdsatt av arbeidsgivere og sikrer at du er karriereberedd. Våre alumni fortsetter å inspirere og få en positiv innvirkning på samfunnet.


Endre verden gjennom forskning

Som et forskningsintensivt universitet er vi en del av gruppen Åtte (en koalisjon av toppforskningsuniversiteter i landet) og en av kun to australske medlemmer av Worldwide Universities Network. Vi er også et grunnleggende medlem av Matariki-nettverket av høyverdige, forskningsintensive universiteter med særlig fokus på studentopplevelse.

Gjennom årene har vi fortsatt å tiltrekke seg høykaliberte, globalt anerkjente medarbeidere, forskere og studenter, blant annet Nobelprisvinners professor Barry Marshall, og vi mottar ca 80 prosent av all forskningsfinansiering til WA universiteter årlig.

74881_74849_2017.03.09UWAANNUAL-HR-66.jpg


Industriforbindelser

På UWA vil du ikke bare studere mot en grad, men ha muligheten til å få verdifull erfaring med din fremtidige karriere.


mentoring

Koble med en bransje profesjonell for en-til-en råd og utvikle dine ferdigheter.


Ikke-for-kreditt-opplevelse

Vårt nettverk av bransjeplasseringer gjør at du kan finne ukrediterte plasseringer.


Plassering for kreditt

For-kreditt plasseringer eller praktikum er arrangert som en del av din grad.

74882_74853_2017.03.20UWAANNUALDAY10.-116.jpg

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

  • Perth

    35 Stirling Highway, 6009, Perth

Spørsmål