Keystone logo
University of West London - Ras al Khaimah Campus

University of West London - Ras al Khaimah Campus

University of West London - Ras al Khaimah Campus

Introduksjon

University of West London - RAK Branch Campus

UWL har et rykte for høy kvalitet utdanning nært knyttet til sysselsetting. Vi tar sikte på å inspirere våre studenter til å bli nyskapende fagfolk, koble dem til spennende og givende karrierer.

Universitetet er basert i hjertet av en av Storbritannias mest vellykkede forretningsområder, og har høyt kvalifisert stab med stor erfaring i sine fagområder og sterke forbindelser til sine næringer.

Alt vi gjør er designet for å utstyre våre studenter med både faglig kunnskap og praktisk ferdigheter for å lykkes i deres valgte karriere. Vi er karriereuniversitetet.


Her ved University of West London har vi lansert i samarbeid med Wisdom Education Group som er vår lokale akademiske infrastrukturleverandør. Dette er vår eneste Branch Campus for å tjene studentene fra UAE, Midtøsten og Afrika.

Vi er glade for å tilby en rekke høykvalitets karrierefokuserte bachelor- og postkurskurs, levert av svært erfarne lærerpersonale.

Vi tar vår student-sentriske etos til Ras al Khaimah, slik at studentene står i hjertet av alt vi gjør når det gjelder læreplan, undervisning og campusliv. Vi tilbyr fleksible ruteplaner som passer til studenters behov og for å imøtekomme arbeidende fagfolk. Klasser leveres på engelsk, og kvalifikasjoner som tildeles, vil være de samme som hva vi tildeler her i Storbritannia.

University of West London Branch Campus, Akademisone, Ras al Khaimah De forente arabiske emirater:

Det nylig lanserte universitetet i West London (RAKFTZ Branch) senter ligger i Akademisk sone i Ras al Khaimah frihandelssone, i De forente arabiske emirater. Dette er første grenskampus ved University of West London i Midtøsten./strong>

Campus ligger sentralt på grensen til Umm Al Qaiwan i Ras Al Khaimah Emirat på Al Hamra. RAK Keramikk, verdensberømte Keramikfirma ligger nær Campus. Direkte tilgang fra Fujairahs emirat er en ekstra fordel. Denne campus kan direkte betjene alle nordlige emirater som det ligger nær Fujairah, Umm Al Quwain, Ajman, Sharjah og Dubai. Senteret har 50 minutters kjøretur fra Dubai, og transport tilbys over hele Nord-Emirater, inkludert Dubai.

Senteret tilbyr en rekke bachelor-og postgraduate kurs som er undervist av svært erfarne lærere. Klasser leveres på engelsk, og kvalifikasjoner som tildeles, vil være de samme som hva vi tildeler her i Storbritannia.

Kurs som vil bli tilbudt inkluderer ledelse, økonomi og regnskap, og reise og turisme ledelse.

Karriere og studieprogresjon

Etter kursets fullføring, føler våre MBA-studenter mer selvsikkerhet, og mange har flyttet seg til vekstområder som bank, rådgivning, regjerings- og ikke-profitt-sektorer på den internasjonale arenaen mens andre driver sine egne vellykkede bedrifter.

Våre MBA-postgraduates jobber nå med selskaper som:

Citibank
Accenture
GlaxoSmithKline
NHS Trusts
BBC
Yahoo
Starbucks
Continental Dekk
The Times India
Jarvis Hoteller
Vergen

Studieprogresjon


Mens du studerer, har du kanskje oppdaget et område du vil lære mer om. Doktorgradsstudier gjør det mulig å utvikle forskning og generiske ferdigheter for å utstyre deg til å fungere vellykket som profesjonell forsker./>

Karriere støtte


Våre grader er laget for å hjelpe deg med å finne den karrieren som passer for deg. 96% av våre kandidater er i arbeid innen 6 måneder etter opplæring./>

Med vår ønskelige West London-beliggenhet har vi sterke forbindelser med mange nasjonale og multinasjonale organisasjoner som BBC, Hewlett-Packard (HP) Ltd, Middlesex Law Society og Savoy Education Trust. Vi har en sterk oversikt over å gi verdifulle arbeidsplasseringer, og vi gir også praktisk erfaring på universitetet gjennom Studentassistentens ordningen.

Mange av våre ansatte har vellykkede bakgrunner i relevante næringer og kan gi deg råd om hvordan du starter din karriere. Vår karriere service vil også hjelpe deg med å realisere potensialet ditt ved å tilby spesialistråd og veiledning om et bredt spekter av karriereproblemer, blant annet:

  • CV
  • jobbsøking
  • rekruttering og valg prosedyrer
  • videre studier.

Vi er karriereuniversitetet.

Steder

Steder
  • Al Mamourah Street, Al Nakheel Al Hamra, , Al Jazirah Al Hamra

Spørsmål