Keystone logo
University of Vermont MBA Bærekraftig innovasjon MBA
University of Vermont MBA

Bærekraftig innovasjon MBA

Burlington, USA

1 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 52 976 / per year *

På universitetsområdet

* Innbyggere i Vermont - $ 32,028

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Universitetet i Vermont ble rangert som nr. 1 grønn MBA av Princeton Review, og var ett års Sustainable Innovation MBA fra University of Vermont designet fra grunnen av for å utfordre den tradisjonelle MBA. Vi vervet noen av de største lederne i feltet for å designe og forme programmet vårt.

Resultatet? Vi har grunnleggende gjenoppfunnet forretningsutdanning og MBA-graden for å møte direkte kjerneutfordringene vi står overfor - miljø, etikk, fattigdom og ulikhet - gjennom linsen til bedrift og entreprenørskap. På bare tolv måneder mottar du en akkreditert MBA-grad, som inkluderer ikke bare den grunnleggende MBA-verktøysettet, men også kunnskapen, ferdighetene og evnene til å transformere dagens virksomhet og skape morgendagens virkelig inkluderende og bærekraftige virksomheter.

141475_SIMBAwebheader2020.png

Hvorfor MBA for bærekraftig innovasjon?

Oppgaven til The Sustainable Innovation MBA-programmet ved University of Vermont er å forberede og trene enkeltpersoner til å skape lønnsomme og bærekraftige forretningsmuligheter i en verden som gjennomgår transformasjonsendringer. Sustainable Innovation MBA tar sikte på å utvikle den neste generasjonen ledere som skal bygge, forstyrre, innovere og gjenoppfinne bærekraftig virksomhet og bedrifter i en verden som krever det.

Som student i MBA-programmet Sustainable Innovation vil du dra nytte av:

Et akselerert ettårig program

Designet for å gi deg hele MBA-verktøyet innen 12 måneder, slik at du kan komme tilbake til å gjøre inntrykk.

Vermont sin unike ånd av entreprenørskap

Lær av og utvikle relasjoner med ledere fra en mesterklasse av bærekraftige, innovative bedrifter, inkludert Ben & Jerry's, Burton Snowboards, Keurig Dr. Pepper og Seventh Generation.

Global eksponering og praktisk erfaring

Gjør meningsfullt arbeid med stor betydning med globale partnere som leder anklagen i bærekraftig virksomhet.

Nyskapende tenking og praksis

Du vil samhandle med noen av de ledende tenkere og gjørere innen bærekraftig foretak, både her i Vermont og fra hele verden gjennom vårt Changemaker Network.

Flerfaglig tilnærming

Vi har designet en unik læreplan levert av fakultetet fra School of Business, samt Institutt for samfunnsutvikling og anvendt økonomi, nasjonalt rangert Rubenstein School of Natural Resources, Gund Institute for Miljø, UVM Innovations og Vermont Law School.

Bærekraftig MBA-læreplan for bærekraftig innovasjon

Klasseromsbasert læring er kritisk og The Sustainable Innovation MBA pensum er unik i design og fokus. Imidlertid er eksponering og erfaring fra virkeligheten også avgjørende for utviklingen av det personlige perspektivet og ferdighetene som trengs for å være en effektiv bærekraftig entreprenør. Følgelig integrerer The Sustainable Innovation MBA flere elementer som gir praktisk, praktisk erfaring og tilkoblinger.

Moduler og kurs

Studiet er strukturert i 4 moduler på 8 uker hver. Hver modul er laget av en serie korte, intense kurs. Antall kurs per modul varierer. Studentene i hvert årskull lærer og vokser sammen som en sammenhengende gruppe, og danner livslang profesjonell og personlig relasjon.

Hvert kurs tar opp spørsmål om bærekraft. Forretningssaker deles på tvers av kurs, og disse forretningssakene fokuserer på hvordan visse selskaper bygger en mer inkluderende, spenstig og bærekraftig økonomi. Læreplanen vil diskutere i dybden hvordan de globale utfordringene knyttet til bærekraft, når de sees gjennom en virksomhetslinse, kan bidra til å identifisere ledelsesstrategier og -praksis for å oppnå bærekraftig økonomisk vekst og samtidig drive andelseierens verdi.

Bærekraftig økonomi og investeringsspor

Finanssektoren blir omformet av stigende passiv investering, reguleringsreform og teknologisk innovasjon. Disse kreftene reduserer mulighetene i mange av de tradisjonelle karriereveiene for nyutdannede med interesse for investeringsanalyse og porteføljestyring. Samtidig får miljø-sosial-styring (ESG) og innvirkning på investeringer fart når finansinstitusjoner og formuesforvaltere reagerer på den økende etterspørselen etter investeringsmidler med positiv samfunnsmessig innvirkning. Mens de store finans- og investeringsselskapene utvikler sine evner til å tilby investeringer og porteføljestrategier som er i tråd med å oppnå både økonomiske og samfunnsmessige mål, er antall utøvere med en dyp forståelse av både økonomi og bærekraft / Effektkriteriene begrenset. Sporet Sustainable Finance and Impact Investing (SFII) vil møte dette behovet ved å produsere kandidater som er forberedt på å lage og administrere investeringer og porteføljer som tilfredsstiller både økonomiske og samfunnsmessige mål.

SFII er designet for de med finanskompetanse som ønsker å få kompetanse innen ESG-Impact Investing mens de tjener The Sustainable Innovation MBA. Søkere til dette sporet forventes først å oppfylle opptakskravene til The Sustainable Innovation MBA-programmet og bør ha kompetanse innen finans oppnådd gjennom en MS-grad i finans, gjennomføring (eller nær fullføring) av CFA-prosessen, eller betydelig yrkeserfaring.

127956_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg

Bærekraftig MBA-læreplan for bærekraftig innovasjon

Sommerforberedelse (egen tempo, online)

Økonomisk regnskap for bærekraftige foretak

Modul 1: Grunnlag for ledelse

Forretningsstrategi for en bærekraftig verden - Bærekraftig merkevaremarkedsføring - Økonomi for innovatører I - Verdensutfordringer - Bedriftsøkonomi - Lagarbeid for bærekraftig innovasjon - Entreprenørsk familiebedrift - Lederseminar

Modul 2: Bygge et bærekraftig foretak

Ledende for bærekraftig innovasjon - Å lage den entreprenørmessige forretningsmodellen - Fra CSR til å skape bærekraftig delt verdi - Markedsføring av beslutningsprosesser under usikkerhet - Finans for innovatører II - Bærekraftig verktøysett I - Leadership Seminar

Practicum Planning

Innledende innramming, liste over prosjektideer / muligheter

Modul 3: Growing A Sustainable Enterprise

Bærekraftig drift og grønne forsyningskjeder - bærekraftig virksomhet og offentlig politikk - Finansiering av en bærekraftig virksomhet - Regnskap for et bærekraftig foretak - Dataanalyse for bærekraftige virksomheter - Å drive bærekraftig endring I - Lederseminar

Modul 4: Fokusering på bærekraft

Driving Sustainable Change II - Systemverktøy for bærekraft - Driving Innovation from the Base of Pyramid - Innovation Strategy: From Idea to Market - Sustainable Energy Technology and Policy - Sustainability Toolkit II - Leadership Seminar

Practicum: Bærekraftig entreprenørskap i handling

Practicum Pitch, sommerprosjekt og sluttrapport og presentasjon til bedriftssponsor

Opptaksprosess

Er du fornøyd med bare "business as vanlig", eller er du interessert i å utnytte kraften til virksomheten og markedene til å forandre verden?

Vi ser etter mennesker som deg - forstyrrere, innovatører og visjonære gründere. Ledere som tenker annerledes og søker en bedre måte å drive forretning på, og som er klare til å ta fatt på en forretningsutdanning som vil forberede dem til å leve annerledes, lede annerledes og tjene annerledes. Gi oss et år. Sammen skal vi oppfinne måten vi gjør forretninger på.

Sustainable Innovation MBA-programmet er en intensiv 1-års akselerert grad, som starter i slutten av august. Søknad til programmet er løpende, beslutningsfrister er under. Merk at noen stipender har forskjellige frister.

Tidlig Mover 15. januar
Vanlig opptak 15. april
Endelig opptak 15. juni

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Master of Business Administration (M.B.A.)
    • Chicago, USA
  • Babson Heltid MBA
    • Wellesley, USA
  • Blended Learning MBA - Miami
    • Miami, USA