Keystone logo
© Carrianna Field
University of Valencia

University of Valencia

University of Valencia

Introduksjon

The University of Valencia, som ble grunnlagt over fem århundrer siden av juryer i Valencia, har blitt en moderne, offentlig universitet som lærer alle områder av kunnskap: sosiale, økonomiske og juridiske fag, eksperimentelle fag, ingeniørfag, helsefag, utdanningsvitenskap og humaniora .

Mer enn 45,800 lavere grads studenter og 8600 hovedfagsstudenter ta klasser undervises av mer enn 3300 professorer, foredrag og forskere ved våre studiesteder (Blasco Ibáñez, Burjassot-Paterna og Tarongers) med støtte på over 1700 administrasjon og ansatte.

UniversitatValencia102

Mission

Oppdraget av Universitat de Valencia klart viser raison d'être av institusjonen, i henhold til de juridiske og lovverket. Den strategiske planprosessen foretatt for å definere strategiplanen av Universitat de València 2008-2011 resulterte i definisjonen av universitetets oppdrag.

Vi forstår at dette utsagnet fortsatt fullt aktiv, selv om deres prestasjon vil kreve forskjellige mål og aksjonslinjer som fokuserer på nye utfordringer og omstendigheter.

"The Universitat de Valencia oppgave er å trene kompetente fagfolk på europeisk nivå og oppmuntre prestisjetunge forskning med internasjonal påvirkning bidra til utvikling av vårt samfunn. Opplæring og forskning fremme UV oppgaver innen formidling av vitenskap og kultur, og i den igjen og igjen av de demokratiske verdier i samfunnet generelt, og Valencia-samfunnet spesielt. "

UniversitatValencia101

Se

Innenfor rammen av UV-oppdrag, og en gang definert omfanget av aktivitet (undervisning, forskning, overføring og kultur), er det mulig å forklare hensikten med institusjonen i form av mål som definerer og kvalifisere våre tjenester tilgjengelig og fikse milepælene vi ønsker å oppnå innenfor tidsrammen av denne strategiplanen 2012-2015.

Universitat de Valencia ønsker å bli anerkjent i fremtiden ved å:

 • Å være en institusjon for høyere utdanning med en kvalitet, omfattende og internasjonale akademiske tilbudet, åpent for alle og dekker faste opplæringsbehov gjennom ulike stadier av livssyklusen til brukerne.
 • Muligheten til å gi omfattende veiledning til sine studenter, som er nedfelt i kvaliteten på undergraduate erfaring ved Universitat de Valencia og en kvalifikasjon som forbedrer sysselsetting av nyutdannede.
 • Volumet og virkningen av forskningsresultater som genereres av sine lag.
 • Evnen til å fange spesialiserte forskningsressurser: tiltrekke og utvikle talent og concurring i de internasjonale konkurranse samtaler.
 • Evnen til å tilby et bredt spekter av transporttjenester og vitenskapelige og tekniske tjenester, gjennom synlige og tilgjengelige prosesser, lett forstås av nåværende og potensielle brukere.
 • Evnen til å skape stabile relasjoner med brukere av transporttjenester, og tilby dem omfattende løsninger som går utover spesifikke transaksjoner.
 • Omfanget, kvalitet og rikdom av sin kultur og deltakelse tilbud i studentlivet, og bidrar til å tilby en "UV erfaring 'som tilfredsstiller behovene til brukerne.
 • Å være en kulturell referanse i Valencia samfunnet, med spesiell oppmerksomhet til deres kultur og språk.

Fra denne visningen kan målene i institusjon i hver av de fire virksomhetsområder og de strategiske målene som tillater å nå de fastsatte målene identifiseres. Dermed er UV Strategisk plan for perioden 2012-2015 satt.

Verdier

Hver institusjon har en kultur basert på et sett av verdier som gjennomsyrer de prinsipper som regulerer sine handlinger. Verdiene av UV har formes gjennom historien, og de har blitt reflektert ved universitetet konstitusjon.

Presentasjonen av UV-verdier som mål å sette ut en solid referanseramme som styrer atferd og holdninger ved institusjonen, som påvirker dets beslutninger og den måten som utfører sine aktiviteter, og de utgjør de sentrale begrepene som artikulere ulike miljøer av Universitetet Social Responsibility (USR) av UV.

Dermed verdiene som gjennomsyrer handlingene til UV og som tjener som grunnlag for utvikling av strategisk plan 2012-2015 er følgende:

 • Identitet engasjement. UV er en institusjon sterkt forankret i territoriet og knyttet til Valencia virkeligheten, for denne grunn er det betaler spesiell oppmerksomhet til vern og fremme av sin kultur og språk, samt studiet av alle de kulturelle manifestasjoner av sin nære kulturelle og territorium miljø.
 • Excellence i utviklingen av alle våre undervisningsaktiviteter, søk, overføring og kulturformidling. Denne verdien er spesifisert i vår satsing på kvalitet, vurdering og kontinuerlig forbedring.
 • Innovation. UV oppnå sin intellektuelle lederskap kall fra sine prinsipper for rasjonalitet og universalitet, tilrettelegging, stimulerende og hosting intellektuelle og kritiske aktiviteter i alle felt av kunnskap og læring.
 • Sosial og økonomisk fremgang, noe som resulterer i engasjement av UV til intellektuelle og materielle utvikling av folkene og fremskritt av kunnskap.
 • Åpenhet i forvaltningen og åpen dialog med samfunnet, som fremmer deltakelse, tillit og forpliktelse til institusjonen. For å lette den interne kommunikasjon og gjensidig kunnskap mellom ulike grupper av interesse som danner universitetssamfunnet for å muliggjøre en harmonisk utvikling av kunnskap adressert for å forbedre ferdighetene til folk og deres sameksistens i et flertall og demokratisk samfunn.
 • Justice, som resulterer i forhold til rettigheter 'likeverd og muligheter for alle mennesker, uten diskriminering på grunn av rase, kjønn, mening, språk, religion eller andre problemer eller sosiale eller personlige forhold. Når det gjelder intern politikk, fremmer UV positiv forsterkning tiltak for lik deltakelse for alle medlemmer av institusjonen og talsmann for sitt språk og kultur, som er hjertet av sin identitet. Like positive tiltak for personer med nedsatt funksjonsevne er fremmet, slik at de kan ha en full og tilfredsstillende universitetslivet.
 • Likestilling UV utfører sine funksjoner og aktiviteter (undervisning, forskning, kultur og ledelse) under likestillingsprinsippet mellom menn og kvinner, og det utvikler og bruker dette gjennom den tilsvarende 'likestillings Plan ".
 • Solidaritet og samarbeid med ulike grupper av interesse som institusjonen samhandler i det sosiale, kulturelle, økonomiske og akademiske miljø. I det akademiske miljøet, er UV begått med etableringen av muligheter og like vilkår for flest mulig mennesker (sosial dimensjon av høyere utdanning). Like samarbeider UV med andre universiteter og akademiske institusjoner, med spesiell oppmerksomhet i Valencias universitetene og de som tilhører den katalanske språklig område, inngår i nettverket av dagens Joan Lluís Vives Institute.
 • Bærekraft UV er til tjeneste for den økologiske forsvar og miljø, og det fremmer og gjelder aktive tiltak for beskyttelse og rehabilitering av universitets medlemmer. Institusjonen utvikler denne verdien gjennom aktiv bruk av de tjuefem politikk inngår i programmet "Sustainable Campus. Utdannings- og forskningsdepartementet for Sustainability ".

De nevnte verdiene tjener for å støtte tilnærming av strategien og de viktigste suksessfaktorene slik at UV mål å oppnå sine mål i de ulike feltene i sin virksomhet.

Steder

 • Valencia

  University of Valencia Av. Blasco Ibáñez, 13, 46010, Valencia

Programmer

Spørsmål