Keystone logo
University of the Incarnate Word

University of the Incarnate Word

University of the Incarnate Word

Introduksjon

Velkommen til University of the Incarnate Word

Hvorfor UIW?

Enkel. Vi møter deg der du er. Vi hjelper deg med å få en verden av selvtillit. Vi tror på hvor du skal.

Det hjelper å komme i gang i San Antonio, den tredje raskest voksende økonomien i USA. Du finner mange gode jobbmuligheter her - innen helsevesen, utdanning, romfart, bioforskning, fornybar energi, 3D -animasjon og spilldesign og annet programmer innen ledende karrierefelt.

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

161327_IMG_6951.JPG

Med over 135 års tradisjon har University of the Incarnate Word i San Antonio, Texas forpliktet seg til pedagogisk fortreffelighet i en sammenheng med tro på Jesus Kristus, Guds inkarnerte ord. UIW er det største katolske universitetet i Texas og det fjerde største private universitetet i Texas. Med en vakker hovedcampus i San Antonio, har UIW steder i hele byen, og Sør- og Sentral -Texas, samt to campus i Mexico og et europeisk studiesenter i Strasbourg, Frankrike. UIW ble grunnlagt av og er et sponset departement for Sisters of Charity of the Incarnate Word .

UIW er forpliktet til å forme gode sinn med sterk karakter som vil utvide vår verden. Kjernen i UIWs misjon er en forpliktelse til sosial rettferdighet og samfunnstjeneste. Med en læreplan designet for å utvide elevens forståelse av verdens behov, lærer menn og kvinner å bli bekymrede og opplyste innbyggere, ved å bruke sine ferdigheter for å få en meningsfull innvirkning i det lokale og globale samfunnet. Gjennom programmer som tilbys på lavere, høyere og doktorgradsnivå gjennom 11 skoler og høyskoler, kan studentene påvirke utallige bransjer og studieretninger positivt.

Som en spansktalende institusjon og Yellow Ribbon School , ønsker UIW stolt studenter fra alle bakgrunner velkommen og støtter dem gjennom deres akademiske reiser.

UIW er det eneste katolske NCAA divisjon 1 friidrettsprogrammet i Sør, og teller 14 idretter og 23 herre- og damelag. Som et stolt medlem av Southland -konferansen, modellerer UIW -lag etisk sportslighet og forbilledlig friidrett.

Vår rikdom av tradisjon, sterke bånd og historisk historie har gitt opphav til en stolt alumni -base på mer enn 40 000 menn og kvinner over hele verden. Nyutdannede fortsetter å leve UIW -misjonen på sitt felt, og viser eksemplarisk arbeid innen kunst, samfunnsservice og profesjonelle prestasjoner.

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

161415_RCJ_3399.jpg

Campus funksjoner

University of the Incarnate Word","author_url":"","source":""}" />

Capstone-opplevelsen

HEB School of Business & Administration-studenter deler ferdighetene sine med virkelige bedrifter før eksamen.

Som en del av forretningsplanen, er MBA-studenter pålagt å ta et hjørnesteinskurs. Disse kursene blir referert til som en "capstone" fordi de er en av de siste delene i en studentgrad og en kulminasjon av programutdanningen. Capstone-kurset ber studentene om å utnytte all kunnskapen og ferdighetene de har fått fra de andre kursene og bruke dem til virkelige scenarier gjennom et hjørnesteinsprosjekt.

Capstone-kursprosjekter trekker på rikdommen av studentkunnskap og forretningsutdanning for å hjelpe bedrifter og organisasjoner med å takle utfordringer. Studentene drar også stor nytte av prosjekterfaringen og fullfører kurset mer forberedt på å gå inn i arbeidsstyrken fordi hjørnesteinskurset ga dem muligheten til å møte organisatoriske beslutningstakere, forstå organisasjonsstrukturer, analysere forretningsprosesser, identifisere forretningsutfordringer, forbedre presentasjonsferdigheter og utvikle nøkkelkontakter for å utvikle profesjonelle nettverk.

Bonilla Science Hall

Bonilla Science Hall (BSH) ble renovert og gjenåpnet i 2006 med toppmoderne utstyr, og huser avdelingene for ingeniørvitenskap, matematikk, ernæring, atmosfærisk vitenskap (meteorologi) og fysikk på Broadway-campus. BSH inneholder klasserom og moderne laboratorier for fluidmekanikk, materialteknikk, elektronikk, meteorologi (kringkasting og operasjon), ernæringshelse, mekanikk og grunnskoleopplæring. Et matteveiledningssenter ligger i tredje etasje med en veileder i beredskap for studenter som trenger assistanse i matematikk eller statistikk eller som trenger datamaskintilgang. Også plassert i andre etasje (BSH 216) er et 18-stasjons datalaboratorium som tilbyr oppdatert programvare for klasser og privat forskning.

Fakultetet har kontorer i nærheten av klasserommene for å tillate enkel og åpen interaksjon mellom professorer og studenter. Studentene oppfordres til å bruke studiebordene, skrivetavlene og mini lærebokbibliotekene på fakultetskontorområdet til BSH. Flerbruks møterom utstyrt med A/V-teknologi er tilgjengelig for fakultet, ansatte og studenter i andre etasje.

Solar House

University of the Incarnate Word 's Solar House er designet og brukt av UIW Department of Engineering. Solcellepanelet i huset gir strøm til det hele året. Huset har energieffektive funksjoner, for eksempel Sun Power PV-paneler. Den har også resirkulerte funksjoner som ECO-benkeplatene i resirkulert glass og Trex-dekket (laget av resirkulerte melkeflasker). Blant andre bærekraftige funksjoner har huset korkgulv og Parawood (gummitre) skap. Den har vanneffektivitet med lavflytende rørarmatur og et toalett med dobbel spyling. I tillegg har den innendørs luftkvalitet takket være den grønne glassfiberplaten (tempel-innlandet), som er motstandsdyktig mot mugg og mugg. Det produserer mer ren energi enn det som er nødvendig for å drive bygget.

Solar House er ADA-kompatibelt, og det har Platinum LEED-sertifisering av USGBC Leadership in Energy and Environmental Design. Seniordesignstudenter bruker denne plassen til forskning og planlegging. Det fungerer som et besøkssenter, oppsøkende anlegg og som en inspirasjon for teknisk innovasjon for studenter og samfunnet.

  Stipend og finansiering

  Steder

  • San Antonio

   4301 Broadway, San Antonio, Texas, 78209, San Antonio

   Spørsmål