Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Nevada, Las Vegas - MBA

University of Nevada, Las Vegas - MBA

University of Nevada, Las Vegas - MBA

Introduksjon

MBA-programmene gir studentene ferdighetene og kunnskapene som er nødvendige for å lykkes i den fartsfylte, stadig skiftende forretningsverdenen gjennom innovative og dynamiske programmer og kurs. Fakultetet og personalet ved UNLV er veldig stolte over å være dine partnere i å bygge en vellykket karriere.

Lee Business School tilbyr et deltids MBA-program på deltid. Programmet er designet for å gi en bredde av ledelses- og forretningsferdigheter, kunnskap og verktøy for å bli visjonære og kreative ledere. Studentene har muligheten for spesialisering og grundig fokus på banebrytende spørsmål gjennom togradsprogrammer.

Lee Business School MBA-programmet ved UNLV er designet for de som søker globale karriere- og ledermuligheter. Verden endrer seg raskt, og dagens bedriftsledere står overfor nye utfordringer i et komplekst forretningsmiljø støttet av ny kommunikasjonsteknologi og organisasjonsstrukturer. Suksess på den nye globale markedet krever team av ledere som jobber på tvers av funksjoner og på tvers av landegrenser.

Steder

  • Las Vegas

    South Maryland Parkway,4505, 89154, Las Vegas

    Programmer

    Spørsmål